Sticky Password 6.0 – oblíbený správce hesel v novém kabátě

Brno 29. května 2012 – Lamantine Software, výrobce populárního správce hesel a identit, vydává již šestou verzi produktu Sticky Password. Ta, kromě dalších novinek, přináší zásadní vylepšení uživatelského rozhraní. Cílem společného úsilí vývojářů a uživatelů bylo výrazným způsobem usnadnit a zpřehlednit správu a ochranu hesel, citlivých dat a vyplňování online formulářů. To vše při zachování vysoké úrovně zabezpečení. (TZ)
Ředitel Lamantine Software Petr Bílek říká: „Sticky Password 6.0 znamená radikální změnu přístupu k užívání aplikace. Naším záměrem bylo maximální zjednodušení uživatelského rozhraní a zpřístupnění problematiky správy hesel i méně zkušeným uživatelům.“

Technologii Sticky Password v současné době využívá více než 1 milion uživatelů počítačů a mobilních zařízení po celém světě. Sticky Password je jednoduchý program, který umožňuje spravovat nejen přihlašovací údaje k webům a aplikacím, ale i oblíbené záložky internetových prohlížečů a osobní poznámky. Data jsou uložena v šifrované podobě a přístupná pouze po zadání unikátního hlavního hesla. Sticky Password disponuje generátorem silných hesel a dalšími užitečnými doplňkovými funkcemi. Lze snadno vytvořit přenosnou verzi pro USB klíč či iPhone.

Zkušební verzi Sticky Password je možné stáhnout na www.stickypassword.cz. K dispozici je též základní časově neomezená verze zdarma.

O Lamantine Software

Lamntine Software a.s. se specializuje na vývoj aplikací v oblasti počítačové bezpečnosti. Cílem firmy je vývoj výjimečného softwaru, který bude nejen praktický a užitečná, ale zároveň i uživatelsky přívětivý. Ve společnosti Lamantine Software, uplatňují své znalosti zkušení specialisté z oboru informační bezpečnosti.
www.stickypassword.cz
www.facebook.com/StickyPasswordCZ
blog.stickypassword.cz