Český servis novým partnerem společnosti Eaton

Praha, 21. června 2012 – Společnost Eaton Elektrotechnika s.r.o., přední výrobce a distributor elektrotechnického zařízení, uzavřela v těchto dnech spolupráci s novým servisním partnerem Český servis, a.s. Nový partner na základě této spolupráce bude provádět záruční a pozáruční servis jednofázových UPS společnosti Eaton, a to na kterékoliv ze sítě svých poboček v ČR a na Slovensku. (TZ)

Pobočková síť společnosti Český servis má v České republice devět poboček a další v Bratislavě na Slovensku. Servisní služby nového partnera společnosti Eaton se nyní vztahují na veškeré jednofázové UPS produkty Eaton o výkonu do 3 kVA.

Jedná se zejména o produkty Eaton Protection Box, Protection Station, Eaton 3S, Eaton 5110, Eaton 5115, Eaton 5130, Eaton 9130, Eaton 5PX, ale také produkty Nova, Evolution, Ellipse, Ellipse Eco a Eaton EX.

„Opravy a servis našich záložních zdrojů jsou již nyní prováděny na všech střediscích Českého servisu,“ řekl k tomu Josef Zíka, Technical Director CZ&SK, Large Systems, ze společnosti Eaton Elektrotechnika s.r.o.

O společnosti Český servis

Český servis, a.s., je nezávislým provozovatelem sítě profesionálních servisních středisek působících ne celém území České republiky, ale také na Slovensku. Má pobočky v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích, Plzni, Děčíně, Bystřici nad Pernštejnem, Českých Budějovicích a ve Zlíně. Slovensko je zastoupeno pobočkou v Bratislavě.

Český servis je pro řadu společností renomovaným partnerem v oblasti profesionálního servisu výpočetní techniky. Nabízí kompletní servis produktů včetně sofistikovaného outsourcingu, profylaxe a ekologické likvidace elektroodpadu. Více o společnosti a jejích službách naleznete na webových stránkách http://www.ceskyservis.cz.

O společnosti Eaton Elektrotechnika

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation. Společnost vstoupila na český trh v roce 1993. V září 2009 změnila společnost v souvislosti s integrací do skupiny Eaton název z Moeller na Eaton Elektrotechnika s.r.o. Významnou součástí společnosti Eaton Elektrotechnika je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábějí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně. Se svými více než tisíci pracovníky se společnost řadí mezi nejvýznamnější zaměstnavatele v Jihočeském kraji.

Důležitou roli v rámci koncernu plní také distribuční a skladové centrum BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Eaton a Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

V roce 2011 a 2012 se umístila v žebříčku českých společností Czech TOP 100 a ve stejných letech rovněž obsadila 6. příčku v žebříčku TOP100 ICT.

Začátkem roku 2012 otevřela skupina Eaton vlastní inovační centrum ve Vědeckotechnickém parku v Roztokách u Prahy, své první v Evropě a páté na světě.

Více informací získáte na stránkách http://www.EatonElektrotechnika.cz nebo http://www.Eaton.cz.

O skupině Eaton Corporation

Elektro sektor společnosti Eaton Corporation je globálním lídrem dodávajícím zařízení a služby pro distribuci energie, správu kvality napájení, automatizaci, monitorování výkonu a řízení energetických systémů. Skupina Eaton je schopna se svým širokým produktovým sortimentem vyřešit nejpalčivější úkoly v oblasti energetického hospodářství a to pod obchodními značkami Cutler-Hammer®, Moeller®, Powerware®, Holec®, MEM® a Santak®.

Eaton Corporation je diverzifikovaná společnost pro správu napájení s více než 100 letou zkušeností. Skupina poskytuje energeticky účinná řešení, která pomáhají zákazníkům efektivněji řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii. Obrat celé skupiny dosáhl v roce 2011 částky 16 miliard USD. Eaton je celosvětově působící společností v oblasti elektrických komponentů, systémů a servisu zařízení pro distribuci a řízení elektrické energie; hydraulických a pneumatických komponent pro civilní i armádní využití; systémů hnacích ústrojí a jednotek pro nákladní a osobní vozidla zajišťujících optimalizaci výkonu, spotřeby paliva a bezpečnosti. Společnost Eaton má přibližně 72.000 zaměstnanců a své produkty dodává zákazníkům ve více než 150 zemích.

Další informace naleznete na http://www.Eaton.eu.