Starostové a nezávislí mají nový web

Praha, 26. června 2012 – Internetová agentura NETservis s.r.o. ve středu 20. června představila nový web polické strany Starostové a nezávislí. Původní stránky prošly kompletní přestavbou a nově používají i metodu responsive design. Vývoj celého webu trval pouze měsíc a půl. (TZ)

Společnost NETservis s.r.o. dodala kompletní služby od návrhu grafiky přes redakční systém až po webhosting. „Velkou výzvou pro nás bylo vytvoření prezentace, která by do detailu splňovala všechny požadavky zadavatele v tak enormně krátkém čase, jaký jsme měli k dispozici. Jsem potěšen, že se nám to podařilo,“ říká Ondřej Koláček, projektový manažer, který vývoj webu koordinoval.

Systém umožňuje propracované schvalování obsahu podle úrovně jednotlivých administrátorů. Administrátoři na nižších úrovních tak mohou navrhovat obsah správcům na vyšší úrovni. Zajímavostí nového webu je užití moderní metody responsive design, která umožňuje inteligentní přizpůsobení vzhledu prezentace velikosti monitoru nebo displeje mobilního zařízení. Důležitou částí webu je databáze kontaktů logicky propojená s jednotlivými stránkami.

Webovou prezentaci naleznete na: http://www.starostove-nezavisli.cz/.

Agentura NETservis s.r.o., člen Asociace.BIZ, patří mezi přední dodavatele internetových řešení. Specializuje se především na tvorbu firemních webových prezentací, e-shopů a webových řešení na míru. Do portfolia klientů společnosti patří např. Národní muzeum, AŽD nebo Procter & Gamble.