Samsung pečuje o návštěvníky festivalu Colours of Ostrava

Praha, 13. července 2012 – Společnost Samsung připravila pro návštěvníky festivalu Colours of Ostrava řadu služeb, které se nacházejí přímo na recepci kempu Samsung. Všichni návštěvníci festivalu zde mohou využít služeb, které nepochybně zpříjemní jejich pobyt po celou dobu festivalu (TZ)

Samsung servis „kdekoliv jej potřebujete“

Co nejčastěji chybí návštěvníkům festivalů? Většinou jsou nenároční, ale jednu věc mají společnou. Chtějí být na příjmu. Baterie mobilního telefonu však nevydrží věčně, na 4 denním festivalu se lehce může stát, že se vybije. Proto zde bude k dispozici služba Samsung nabíjení, kde si návštěvníci budou moci své přístroje dobít.

Dobrá hudba a jedno chlazené, to je ideální kombinace. Jenže kde vychladit v letním horku plechovku s nápojem? Ve vyhřátém stanu nejspíš ne. Samsung Kemp Recepce poskytuje i službu Samsung chlazení. Máte možnost dát si chladit do lednice nejen své pití, ale i potraviny a mít tak jistotu, že se nic nezkazí.

Počasí se může zhoršit z hodiny na hodinu, z dříve slunečné oblohy najednou padají provazy deště a festivalový park se během chvíle snadno změní v bahenní lázeň. To se, doufejme, nestane. Ale když bude potřeba vyprat si špinavé oblečení, je k dispozici služba Samsung praní.

Pokud nebude potřeba ani jedna z uvedených služeb, mohou si návštěvníci jen tak posedět v Samsung WiFi Cafe. Na chvíli si odpočinout a nabrat síly na další porci oblíbené muziky. Samozřejmostí je WiFi připojení, aby mohl každý sdílet své zážitky, pochlubit se s fotkami, nebo se třeba jen podívat na předpověď počasí.

Služby Samsung Kemp recepce jsou připraveny ve spolupráci s partnery Sectron, 1HP Servis a ostravskou společností Televizní služba Nova. Návštěvníkům festivalu budou k dispozici od 11 do 22 hodin vyjma čtvrtka, kdy festival začíná. V tento den budou služby v provozu od 15 hodin. Samsung Wifi Cafe přivítá hosty každý den festivalu již od 11 hodin a končit bude až v pozdních nočních hodinách. O své zážitky se tedy bude možné dělit téměř nepřetržitě.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2011 dosáhly její konsolidované tržby výše 143,1 mld. USD. Ve 205 pobočkách v 71 zemích po celém světě zaměstnává přibližně 222 000 pracovníků. Je rozdělena do dvou samostatných organizací, které koordinují činnost devíti nezávislých divizí: Digital Media & Communications, pod níž spadají Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions a Digital Imaging; a Device Solutions, jež se skládá z divizí Memory, System LSI a LCD. Společnost Samsung Electronics si vydobyla uznání za špičkové výsledky, kterých dosahuje při plnění celé řady ekonomických, ekologických a sociálních kritérií, a byla vyhlášena nejudržitelnější technologickou společností z Dow Jonesova indexu udržitelnosti za rok 2011. Další informace získáte na adrese www.samsung.com.