ORBIT se stává významným partnerem společnosti CiRBA

Praha, 14. srpna 2012 – společnost ORBIT se stává jedním z pouhých čtyř partnerů společnosti CiRBA na úrovni Powered Service Providers pro Evropu, Afriku a Asii. CiRBA poskytuje nástroje pro prediktivní analýzu prostředí pro transformaci, správu a automatizaci provozu virtuální infrastruktury a privátních cloudů. (TZ)

„Získání partnerství na této úrovni je klíčovou součástí naší strategie konsolidace datových center a kompetenčních center,“ říká Martin Hudeček, ředitel společnosti ORBIT. „Právě v oblasti centralizace, virtualizace a privátních cloudů využívají naše řešení desítky tisíc uživatelů v největších finančních skupinách, působících na českém trhu.“

ORBIT tímto partnerstvím vstoupil do exkluzivní společnosti firem jako je Hitachi, Logica, a SysDBA jako čtvrtá firma pro region Evropy, Afriky a Asie a doplnil tak řadu dalších získaných certifikací a ocenění z oblasti virtuální infrastruktury.

O společnosti ORBIT s.r.o.

ORBIT (*1991) nabízí svým zákazníkům ze Střední a Východní Evropy pokročilé služby v oblasti centralizace ICT se zárukou dosažení ekonomických přínosů a úspor. Dlouhodobě patří mezi největší partnery společnosti Citrix v rámci střední a východní Evropy, je držitelem řady ocenění The Best Reseller a The Best Partner.

S nabídkou služeb společnosti ORBIT se můžete seznámit na www.ORBIT.cz.