Server www.iSport.cz roste a poráží konkurenty

„Nejlepší sport na internetu“ – sportovní server iSport.cz dosáhl v uplynulém týdnu rekordního počtu reálných uživatelů (RU) i zhlédnutých stránek (PV) a potvrdil tak svou pevnou pozici mezi TOP 3 českými sportovními servery. (TZ)

V pátek 17. srpna se server iSport.cz stal v počtu shlédnutých stránek dvojkou v segmentu sportovních webů, se svými 1,25 miliony zhlédnutých stránek porazil s přehledem sportovní sekci serveru iDNES.cz a nebezpečně dotahoval i na první sport.cz. Velice úspěšné bylo pro iSport.cz i pondělí 20. srpna, kdy stránky navštívilo rekordních 71 026 reálných uživatelů.

iSport.cz je nejlepším online zdrojem aktuálních informací pro každého sportovního fanouška i sportovce. Nikde jinde na síti nenajdete tolik informací ze všech oblastí sportu pohromadě,“ komentuje úspěch stránek iSport.cz šéfredaktor Lukáš Tomek.

iSport.cz je dlouhodobě jedním z TOP 3 sportovních serverů na českém internetu. Návštěvníci na něm najdou komplexní informace ze světa fotbalu (včetně nižších soutěží), hokeje, tenisu, basketbalu, atletiky, volejbalu, házené, cyklistiky, florbalu, motoristických, ale i řady dalších sportovních odvětví. Významnou devizou serveru iSport.cz je také početný tým zkušených sportovních novinářů a fotoreportérů.

Zdroj: Netmonitor, RUest, PVest

Ringier Axel Springer CZ je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tituly čte více než 3,9 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice i dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.
Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.