Veronika Rozumkova posiluje Weber Shandwick

Do PR agentury Weber Shandwick nastoupila od září 2012 Veronika Rozumková. Jako Senior Account Manager zde vede tým specializovaný na komunikaci CSR a korporátních témat. Mezi její klienty tak spadají zejména firemní nadace a korporace s rozsáhlými veřejně prospěšnými aktivitami. (TZ)

Před nástupem do Weber Shandwick pracovala Veronika Rozumková mimo jiné na pozici PR specialisty na Seznam.cz, kde po nějaký čas zastávala také post prozatímní tiskové mluvčí. Své pracovní zkušenosti v oboru PR a komunikace získala Veronika také během svého dřívějšího působení v prostředí televizí TV Prima a TV Nova, stejně jako v rámci vedení a realizace samostatných projektů.

Veronika Rozumková vystudovala Vyšší odbornou školu publicistiky, obor Publicita a spolupráce s veřejností pro neziskový sektor. Aktivně se věnuje orientálnímu tanci, který jako lektorka vyučuje v rámci kurzů pro děti i pro dospělé.

O agentuře Weber Shandwick

Weber Shandwick je jedna z předních světových agentur v oblasti public relations se zastoupením v 81 zemích světa. V České republice se agentura specializuje na media relations, public affairs, krizovou komunikaci, reputation management a korporátní komunikaci především v oblasti FMCG, financí či společensky prospěšných aktivit.

www.webershandwick.cz