Exkluzivní akce CZC.cz: k ultrabookům Xbox zdarma!

CZC.cz v říjnu rozdává k ultrabookům herní konzoli Xbox v hodnotě téměř 5000 Kč

Nejpopulárnější herní konzoli současnosti mohou zdarma získat zákazníci internetového obchodu s počítači a elektronikou CZC.cz. Stačí nakoupit jeden z ultrabooků nabízených v sekci  Xbox 360 ZDARMA.  K profesionálnímu a odolnému počítači tak dostanou navíc multimediální zařízení k hraní stovek her offline i online. (TZ)

Internetový prodejce CZC.cz odstartoval se začátkem října speciální kampaň, která potrvá jen měsíc. K ultrabookům osmi různých značek rozdává Xbox 360 za skoro 5000 korun zdarma. Tato herní konzole se může pochlubit tříjádrovým procesorem, pevným diskem s kapacitou 4 GB, pěti USB porty a samozřejmě také Wifi modulem.

Akce se vztahuje na více než deset modelů ultrabooků nabízených v CZC.cz. „V rámci akce nabízíme zařízení různých značek v rozdílné cenové hladině, aby si mohl vybrat opravdu každý zájemce. Právě ultrabooky jsou totiž mezi notebooky hitem posledních měsíců a zájem o ně stále roste,“ uvedl marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda. Dodal, že herní konzoli dostanou kupující opravdu zdarma. Nemusí se obávat skrytého navýšení ceny ultrabooků, na které se akce vztahuje.

Ultrabooky: výkon, výdrž, odolnost

Koncept ultrabooků uvedla na trh společnost Intel. „Na první pohled je patrný jejich tenký a lehký design. Ultrabooky však nabízejí mnohem více. Každý je připraven k práci za méně než sedm sekund a jeho baterie vydrží minimálně 5 hodin práce. Obě výhody plynou z nejnovější generace úsporných Intel® Core™ procesorů, které tikají uvnitř,“ vysvětlil marketingový manažer společnosti Intel Adam Raška. A zdůraznil ještě jednu výhodu ultrabooků. „Používají technologii Intel® Anti-theft, která tato zařízení zabezpečí v případě ztráty či krádeže,“ řekl Raška.

Xbox zdarma získají v říjnu zákazníci, kteří si koupí například ultrabook Samsung 530U, IdeaPad U300s, Dell Inspiron 14z, Toshiba Portege Z830-11M, ASUS ZENBOOK UX31A-R4005V, Acer Aspire TimelineU M5-581TG-73516G25Mass nebo třeba  Fujitsu Lifebook UH572. Podrobná specifikace a nabízené varianty ultrabooků jsou uvedené na stránkách CZC.cz http://www.czc.cz/ultrabooky-s-xboxem-zdarma/produkty.

Akce, v níž rozdává internetový obchod CZC.cz herní konzole zdarma, je samozřejmě limitovaná. „Xbox v hodnotě skoro 5 000 korun mohou naši zákazníci získat pouze do 30. října nebo do vyprodání zásob. Ale pokud bude zájem opravdu velký, nevylučujeme, že v budoucnu podobnou akci zopakujeme,“ informoval Šalanda.