TRANSCEND představuje nejtenčí mobilní CD/DVD vypalovačku na světě

V Brně, 26. října 2012 – TRANSCEND představuje nejtenčí dostupnou CD/DVD vypalovačku na trhu s označením TS8XDVDS-K. Zařízení o tloušťce 13,9 mm bylo navrženo pro uživatele laptopů a ultrabooků, do kterých výrobci nemontují CD/DVD mechaniky. (TZ)

Mimořádně tenká vypalovačka podporuje řádu formátů, jako třeba CD-R/RW (zápis 24x), DVD±R, DVD+RW (zápis 8x), DVD-RW (zápis 6x) DVD-RAM (zápis 5x) nebo dvouvrstvé nosiče DVD±R DL o kapacitě 8,5 GB (zápis 6x).

Vypalovačka od firmy TRANSCEND je perfektním doplňkem pro přenosné počítače, které nejsou vybaveny optickou mechanikou. Díky svému tvaru a malým rozměrům se vypalovačka bez problému vejde do tašky nebo batohu. Hmotnost mechaniky je o 44% menší než u standardních externích mechanik což zvyšuje komfort při přenášení zařízení.

TS8XDVDS-K nevyžaduje dodatečné napájení a je napájena z USB portu počítače.

Mechanika je dodávána včetně plné verze softwaru pro nahrávání multimediálních souborů CyberLink® Power2Go a 30denní verze aplikace CyberLink’s MediaShow. Tento software umožňuje nahrávání hudby, video souborů, jiných dat v různých formátech CD a DVD a nabízí možnost jednoduché úpravy multimediálních souborů.

Specifikace:

Model Vypalovačka CD/DVD TS8XDVDRW
Hmotnost [g] 246
Rozměry [mm] 142,8x148x13,9
Výstup USB 2.0
Podporované formáty CD-R/RW, DVD±R,, DVD±RW, DVD±R DL, DVD-RAM
Rychlost čtení/zápisu Čtení:

DVD±R, DVD±RW, DVD±R DL, DVD ROM/Video/Audio, DVD ROM/Video/Audio DL: 8x

DVD-RAM: 5x

CD-ROM/R/RW/Video/Audio: 24x

Zápis:

DVD±R, DVD+RW: 8x

DVD-RW, DVD±R DL: 6x

DVD-RAM: 5x

CD-R/RW: 24x

Ostatní – protiskluzové, gumové patky
– software: plná verze CyberLink® Power2Go a 30denní verze CyberLink’s MediaShow

Záruka: Na zařízení se vztahuje dvouletá záruka výrobce.
Cena: Doporučená maloobchodní cena činí 1 150,- s DPH.

Více informací: www.transcend-info.com

O společnosti TRANSCEND

Společnost TRANSCEND je ve světě známá jako výrobce pamětí a počítačových příslušenství. Společnost, založena v roce 1988, nabízí kompletní řadu paměťových modulů, USB pamětí, mobilní pevné disky, pevné disky, MP3, paměťové flash karty, čtečky karet a multimediální výrobky. Výrobní závody TRANSCEND se nachází na Taiwanu a v Čině; firma má své pobočky v Spojených státech, Velké Británie, Německu, Holandsku, Japonsku, Korei a Čině.