Hurá, už je zase ráno! Na pátém kreativním ránu vystoupí Anthony A. Achmat

Praha, 8. 11. 2012 | V pátek 23. 11. 2012 se vám opět bude chtít vstávat. Potkáte se totiž s Anthonym A. Achmatem, australským osobním koučem a skvělým prezentátorem. Tématem pátého kreativního rána je Tonyho motto: „Dnešní služba je zítřejší úspěch“. Přijďte si poslechnout jeho inspirativní přednášku do co-workingového centra Node5 na Smíchově, kde vás očekáváme již v 8.30 hod. (TZ)

Zajistěte si ten správný úhel pohledu, registraci spouštíme v pátek 16. 11. v 8.30 hod. Pokud to za námi máte daleko nebo se bez vás v práci neobejdou, sledujte nás v přímém přenosu na Google Hangouts.

O přednášejícím

Tony žil a pracoval v mnoha zemích po celém světě. V 70. letech, po skončení jeho služby ve Vietnamu a výhře v mezinárodní řečnické soutěži, zcela propadl komunikaci a zasvětil jí svůj profesní život. Tony se zaměřuje na tzv. soft skills, trénuje a koučuje manažery po celém světě. Mezi jeho nejoblíbenější citát patří: “zaměstnej se životem, nebo budeš zaměstnán smrtí“. Co naopak nemůže vystát, to je dnes velmi častý nerozhodný postoj, že všechno je “ v pohodě“. Tony je muž s názorem, připravte se na něj.

Říjnové kreativní ráno s Anne Asensio ve Francouzském institutu bylo osvěžující sprchou designové inspirace. Uvařte si kávu a proklikejte se fotkami, obrazový záznam zajistili Jakub Sodomka a Ondřej Rytíř. O naše plná bříška a dobrou ranní kávu se postarali umělci z Café Lounge a nově i Kávového klubu. Děkujeme všem!

O projektu Creative Mornings

Přijďte na kreativní ráno a připojte se k tradici, kterou založila v roce 2008 Tina Roth Eisenberg, americká designérka a blogerka. Pravidelná inspirativní setkání mají za cíl vytrhnout posluchače ze zaběhnutých rutin, propojit je s novými lidmi a usnadnit jim přístup k zajímavým názorům napříč všemi obory. Creative Mornings se na rozdíl od většiny konferencí konají ráno, aby nijak nenarušily chod pracovního dne.

Našemu týmu se podařilo získat licenci od newyorské základny, a zařadili jsme tak Prahu mezi 32 světových metropolí, ve kterých se konají inspirativní ranní sešlosti pod prestižní hlavičkou Creative Mornings pravidelně. O celý projekt se stará skupina nadšenců za podpory sponzorů.

Scénář kreativního rána

8.30 hod. Probuzení: Rozhlédněte se, nasnídejte a usaďte

9.00 hod. Inspirace: Čas na přednášku a dotazy

9.30 hod. Úsměvy, pohledy, pozdravy: Snídaně trvá, užijte si společné ráno

10.00 hod. Probuzení jinak: V práci jako vždy, pozorujte změny

Vstávejte jinak pravidelně každý měsíc.

Kde nás najdete

Creative Mornings ve světě: www.creativemornings.com

Facebook Creative Mornings Prague

Twitter Creative Mornings Prague