Et netera je partnerem Andělské vánoční soutěže s DATARTem

Praha, 20. listopadu 2012 – Společnost ET NETERA a.s., přední český dodavatel e-business řešení, vytvořila pro svého klienta DATART koncept a webovou prezentaci pro „Andělskou vánoční soutěž“, která odstartovala 15.11.2012 a poběží do 5.12.2012 na webu www.vanoce.datart.cz. Další komunikaci a nápovědy najdou soutěžící také na facebookovém profilu Datartu a na Twitteru. Et netera je zároveň jedním z partnerů soutěže, kteří za každého soutěžícího v Čechách a na Slovensku pošlou drobný finanční příspěvek nadačnímu fondu DOBRÝ ANDĚL. (TZ)

Obdobně jako v minulém roce spouští DATART v předvánočním období v České republice vánoční soutěž. A stejně jako minulý rok je důležitou součástí motivovat soutěžící k nasměrování drobné finanční pomoci lidem, na které se štěstí příliš neusmívá. K tomu pomáhá hlavní partner vánoční soutěže, který se stal zároveň patronem vánoc v DATARTu – Anděl. Ve fyzické podobě nadační fond DOBRÝ ANDĚL v Čechách a DOBRÝ ANJEL na Slovensku, se kterými organizátoři soutěže spojili své síly. Z tohoto spojení vzniká Andělská vánoční soutěž 2012, která odstartovala dne 15. listopadu.
Zároveň se DATART a partner soutěže, společnost Et netera, rozhodli podpořit nadační fond Dobrý anděl také přímo. Společně se stali Dobrými anděly a za každého soutěžícího v Čechách a na Slovensku pošlou drobný finanční příspěvek.

Soutěž odstartovala 15.11.2012 a potrvá do 5.12.2012 včetně. Poběží na adrese vanoce.datart.cz. Každý soutěžící vyhrává.

Na soutěžní stránce se registrovaný uživatel přihlásí a může okamžitě začít soutěžit. Neregistrovaný uživatel se na soutěžní stránce musí nejprve zaregistrovat. Soutěžící jsou rozděleni na „sněhuláky“ a „Anděly. Na začátku soutěže je každý soutěžící sněhulákem. Pokud sněhulák pošle 100 Kč (4 EUR) nadačnímu fondu DOBRÝ ANDĚL, stává se Andělem. Pro Anděly je soutěž snadnější a zábavnější.

Každý hrací den si soutěžící vylosuje, otevřením příslušného herního pole, jednu z cen. Herních dnů a herních polí je celkem 21. V 10 dnech se hraje o drobnější ceny, jako jsou slevové kupóny na nákup elektroniky a vouchery na nákup zážitků v DATARTu. 10 dnů je prémiových a soutěžící mohou vyhrát sluchátka, tablety, kávovary, vysavače a další elektroniku. 1 hrací den je určen pouze pro Anděly a sněhulák v tento den vyhrát nemůže.

Podmínkou hry o prémiové ceny /v prémiových dnech / je splnění drobných úkolů. Úkolem pro Anděly jsou dobré skutky /“Usmějte se na kolegu v práci“/, sněhuláci musí např. získat specifický kód, který najdou v tištěném letáku.

Jako v jiných soutěžích nemohou soutěžit zaměstnanci DATARTu a spolupracujících firem.

Andělská vánoční soutěž v Datartu – Jak hrát (nápověda)
Jak začít soutěžit
Je to jednoduché, stačí se zaregistrovat na www.datart.cz nebo v soutěži na www.vanoce.datart.cz.

Mapa navigace
V levém dolním rohu webu je k dispozici otevírací mapa, díky které mohou soutěžící snadno vidět, kolik dní zbývá do andělské soutěže a v jaké části soutěže se právě nachází v daný den.

Sněhulák nebo Anděl?
Soutěžit je možné jako obyčejný sněhulák se studeným nosem, ale cesta k výhře bude v tomto případě komplikovanější. Pokud se soutěžící bude chtít zúčastnit andělského soutěžení o andělské ceny, bude muset splnit vždy jeden z těchto úkolů:

Pozvat 5 přátel, kteří se registrují

Počítá se registrovaný soutěžící, nikoliv jen pozvaný

Najít tajný kód na www.datart.cz

Stačí najít kód na stránkách www.datart.cz a zadat ho do pole úkolu

Najít tajný kód v letáku nebo na nálepce na prodejně

Je třeba najít tajný kód na tištěném letáku Datartu a zadat ho do pole úkolu

Koupit jakýkoliv produkt v e-shopu www.datart.cz

Ve chvíli, kdy je produkt soutěžícímu doručen, je třeba se přihlásit na stránkách www.datart.cz do profilu Můj Datart a na kartě “Moje objednávky”  nalezne v horní části tlačítko “Odeslat do vánoční soutěže”.

U tohoto úkolu je nutné počítat s časovou prodlevou splnění úkolu  v závislosti na doručení.

Přispět nadačnímu fondu DOBRÝ ANDĚL minimálně 50 Kč

Hned po zpracování platby bankou a následné obdržení informace o platbě bude úkol soutěžícího splněn

Je ale nutné počítat s časovou prodlevou zpracování platby na straně banky

Každý z výše uvedených úkolů je možné během celé soutěže použít dvakrát.

Organizátoři soutěže si váží Andělů za jejich pomoc nadačnímu fondu DOBRÝ ANDĚL, takže při nakukování do vánočního pytle s dárky, jim stačí pouze udělat dobrý skutek, jako například usmát se na někoho ve svém okolí.

Jak se stát Andělem? Stačí přispět částkou alespoň 100 Kč nadačnímu fondu DOBRÝ ANDĚL, který pomáhá rodinám s dětmi v boji s onkologickým onemocněním. Do soutěže se jako Andělé mohou zapojit také dárci – Dobří andělé, kteří již finanční příspěvky DOBRÉMU ANDĚLOVI dlouhodobě pomáhají.

Běžné dny –  dárek pro každého

V běžné dny je pro každého soutěžícího připravené překvapení. Stačí kliknout na “vybrat cenu” a soutěžící se hned dozví, vyhrává.

Andělské dny – magický pytel s andělskými dárky

Během soutěže bude navíc zvoleno deset dní, kdy bude otevřen magický vánoční pytel s andělskými cenami.  Aby do něj mohli soutěžící nakouknout a něco vyhrát, je nutné být Anděl nebo mít splněný jeden z úkolů, pokud je soutěžící studený sněhulák. Výjimkou je poslední andělský den v nebesích, kterého se mohou zúčastnit pouze Andělé. Magický pytel plný andělských cen se otevře vždy jen v určitý čas několikrát během dne. K výhře je třeba trefit moment, kdy je pytel otevřen. Soutěžící budou mít pokaždé jednu šanci, kdy bude možné do pytle nahlédnout a zjistit, zda bude výhra právě jejich. Pokud bude magický pytel zrovna zavřený, dostanou další šanci až následující andělský den.

Soutěžící však nezůstanou zcela bez pomoci. Během Andělské vánoční soutěže se může objevovat nápověda na profilu DATARTu na Facebooku, Twitteru nebo ve vánočních tipech na www.datart.cz.

Nadační fond DOBRÝ ANDĚL a DOBRÝ ANJEL se věnuje podpoře rodin s dětmi, ve kterých některé z dětí nebo některý z rodičů onemocněli rakovinou a rodina se dostala do finanční tísně. Jako jeden z mála nadačních projektů na českém a slovenském trhu nefinancuje svůj vlastní provoz ze zaslaných příspěvků, ale plně jej hradí zakladatelé.  Znamená to, že každá jedna zaslaná koruna se ve 100%, do posledního haléře dostane k potřebným. Dárci – Dobří andělé navíc přesně vědí, komu pomáhají.

Více o nadačním fondu na http://www.dobryandel.cz/ a http://www.dobryanjel.sk/.

ET NETERA a.s. (www.etnetera.cz) je ryze česká společnost, která pro své zákazníky vytváří weby. Weby velké rozsahem, nápadem, vlivem. Naši spokojení klienti díky nim komunikují se zákazníky, partnery a zaměstnanci, prodávají, nakupují, zkrátka dělají svůj byznys. Za svou práci ET NETERA získala mnohá zahraniční i tuzemská ocenění (Firma roku Hl. m. Prahy 2009, Odpovědná firma roku Hl. m. Prahy 2010, Nejlepší zaměstnavatel (2., 3. a 3. místo za poslední 3 roky), IEA, IBA, EBA, Fast50 atd.). Mezi klienty společnosti patří např. Allianz, Annonce, Ahold, ČSOB leasing, Datart, Fortuna, Import Volkswagen Group, Telefónica O2, Resinex, Siemens, Škoda Auto, ŠkoFIN, a další.