Darujte e-knihu nebo audioknihu mp3 ke stažení

V Praze, 29. 11. 2012 – S novinkou, jak jednoduše a na posledních chvíli obdarovat své bližní, přichází na předvánoční trh jako první internetové knihkupectví Kosmas.cz. Nově u veškerého zboží v elektronické podobě nabízí možnost zakoupit jako dárek. Po zakoupení obdrží obdarovaný dárkový mail s kódem, se kterým si svůj dárek na Kosmas.cz vyzvedne. (TZ)

Knihkupectví Kosmas.cz dnes spustilo novou službu Darovat e-knihu nebo audioknihu ke stažení. Darování je stejně snadné jako běžný nákup knih. Zákazník vybere e-knihu nebo audioknihu ke stažení, kterou chce darovat. V jednoduchém formuláři doplní své věnování a e-mailovou adresu obdarovaného. Na tu pak Kosmas po uhrazení objednávky zašle dárkový e-mail s kódem. Obdarovaný se s kódem přihlásí na stránky Kosmasu a svůj dárek si stáhne. V jedné objednávce lze zakoupit různé dárky pro různé obdarované.

„U zakoupených tištěných knih již několik let nabízíme službu dárkového balení a vytištění požadovaného textu na přání dle výběru. Proto jsme se rozhodli nabídnout obdobnou službu i na digitální zboží“, vysvětluje Hana Žáková z Kosmasu.

Zakoupit e-knihu a audioknihu ke stažení standardně nabízí všechny velké zahraniční obchody jako např. Amazon, Kobo či Barnes and Noble. A podle jejich vyjádření právě v předvánočním období této služby využívá mnoho zákazníků.

O firmě Kosmas s. r. o.

Kosmas s. r. o. patří k největším knižním velkoobchodům v České republice, provozuje vlastní maloobchodní síť a internetové knihkupectví Kosmas.cz. Od zahájení provozu v roce 1999 získal Kosmas.cz řadu ocenění, posledním je Shop roku 2012 v kategorii Knihy a 8. místo na Křišťálové Lupě v kategorii Internetové obchodování.