Stella Artois nabízí svým fanouškům po celém světě možnost poslat přátelům personalizovaná vánoční přání.

Praha, 29. listopadu, 2012 – Stella Artois®, celosvětově nejprodávanější belgické pivo, bylo poprvé uvařeno jako vánoční dárek pro obyvatele města Leuven v Belgii.  Letos na oslavu své vánoční tradice vytvořila nový dárek pro své fanoušky z celého světa, v němž se prolíná nadčasová elegance s moderní technologickou propracovaností, vedoucí k jedinečnému zážitku. Tuto unikátní aplikaci mohou využít i fanoušci v České republice. (TZ)

Prostřednictvím stránky Stella Artois Czech Republic na Facebooku mohou fanoušci vložit jméno a adresu svého přítele či kamaráda a vytvořit pro něj vánoční přání. Vánoční kolednice Carol pak už za něj zařídí zbytek. Dorazí k virtuálním dveřím adresáta, kde mu zazpívá koledu a obdaruje příjemce virtuální sváteční lahví piva Stella Artois servírovaného do personalizované sklenice Stella Artois. Internetová aplikace ve formě moderního a atraktivního svátečního přání spojuje obrázky vánoční kolednice na její cestě s obrázky města nebo obce, odkud adresát pochází. To díky technologii Google Street View a Google Maps.

“Myšlenku zpívání vánočních koled jsem si zamilovala,” řekla herečka Alice Eve. “Ztělesňuje pocit radosti a je tradicí, která nás spojuje při oslavách během období svátků.”

“Ležák Stella Artois byl původně vytvořen pro vánoční období..Jsme rádi, že můžeme s odkazem na tuto vánoční historii našim fanouškům zprostředkovat jedinečný zážitek, který odráží dědictví a styl značky Stella Artois,” říká Zuzana Cieciotková, manažerka pro prémiové značky společnosti Pivovary Staropramen, která distribuuje značku Stella Artois po českém trhu. “Myslíme si, že si naši fanoušci si toto krásné sváteční přání oblíbí,” dodává.

Aplikace s vánoční kolednicí je nyní dostupná na Facebookové stránce Stella Artois,  http://www.facebook.com/StellaArtoisCzechRepublic/app_477162415655320

Obecné informace

Stella Artois® je součástí belgické tradice vaření piva již od roku 1366. Je jedničkou mezi belgickými pivy na světě a je k dostání ve více než 80 zemích světa. Stella Artois® je elegantní, kultivovaný prémiový ležák vařený z nejlepších surovin. Uhasí žízeň svým sladovým středem a řízným koncem, což dodává pivu plnou chuť a náznak

hořkosti. Stella Artois® chutná nejlépe servírovaná při teplotě 3 až 5 stupňů Celsia a podává se v unikátních sklenicích této značky. Devět kroků servírovacího rituálu zaručí perfektní zážitek z tohoto ušlechtilého ležáku.

Pivovary Staropramen a. s. jsou druhým největším producentem piva v České republice. Svým zákazníkům nabízejí jedno z nejširších portfolií pivních značek. Společnost je také významným českým exportérem piva. V zahraničí nejoblíbenější značku z portfolia – Staropramen – mohou ochutnat spotřebitelé ve více než 35 zemích světa. Více informací najdete na www.pivovary-staropramen.cz.

Pivovary Staropramen a.s. jsou součástí skupiny Molson Coors Brewing Company, která patří mezi největší pivovarnické společnosti světa. Svou podnikatelskou činnost vyvíjí v Kanadě, USA, Střední Evropě, Velké Británii  a dalších exportních trzích. Společnost disponuje pestrým portfoliem vlastních i partnerských značek, včetně “vlajkových lodí” Coors Light, Molson Canadian, Staropramen a Carling. Více informací najdete na www.molsoncoors.com.