Infor získává formou akvizice Orbis Global

Praha – 5. prosince 2012 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámila akvizici Orbis Global, předního dodavatele softwaru pro řízení marketingových zdrojů (MRM) na bázi SaaS (softwaru jako služby) velkým a středně velkým podnikům. Orbis Global, společnost se sídlem v San Francisku, se tak stává významným doplňkem sady CRM řešení Infor Epiphany, který vylepšuje řízení marketingového životního cyklu s cílem rychlejšího a efektivnějšího rozhodování v oblasti marketingu, prodeje a služeb (TZ)

Novinky

  • Infor získal formou akvizice společnost Orbis Global, předního poskytovatele MRM softwaru původem ze Sydney a nyní se sídlem v San Francisku. Orbis Global má silné zastoupení na trzích Asie-Pacifiku a rychle expanduje v regionech Severní Ameriky a EMEA.

  • Akvizice Orbis Global dále posiluje sadu řešení Infor Epiphany, přičemž poskytuje globálním marketingovým manažerům komplexní, vzájemně provázané řešení, které kombinuje marketing, prodej a služby pro efektivnější řízení marketingového životního cyklu.

Komentář Infor

„Akvizice Orbis Global umožňuje naší společnosti vytvořit komplexní, provázané řešení, které zahrnuje podporu marketingu, prodeje a služeb a poskytuje zákazníkům správné nástroje pro plánování, realizaci a monitorování vícekanálových marketingových kampaní,“ řekl George Wright, senior viceprezident a manažer divize Epiphany ve společnosti Infor. „Infor Epiphany se stane ještě účinnějším marketingovým řešením s integrovanou funkcionalitou pro řízení marketingových zdrojů od firmy Orbis Global, které zákazníkům umožní rychlé a kvalifikované rozhodování napříč všemi marketingovými programy a komunikačními kanály.“

O společnosti Infor

Infor je třetí největší poskytovatel podnikových aplikací a služeb, který pomáhá více než 70 000 zákazníkům ve 194 zemích zefektivňovat jejich podnikání, řídit obchodní růst a rychle se přizpůsobovat změnám v oblasti obchodní poptávky. Infor nabízí odvětvově-specifické aplikace a sady postavené na rychlosti a inovačních technologiích poskytujících uživatelům bohaté nástroje a nejrůznější způsoby nasazení včetně cloudu, on-premise či hybridního modelu. Více informací naleznete na www.infor.com.