MSI rozšiřuje nabídku mini-ITX desek

Formát mini-ITX rychle získává velkou oblibu mezi fanoušky HTPC, herními nadšenci i staviteli kancelářských sestav, protože tato platforma nabízí skvělé vlastnosti. S nedávno uvedenou deskou C847IS-P33 nyní MSI nabízí skvělou variantu pro ty, kteří hledají perfektní výpočetní výkon v malém provedení. Deska MSI C847IS-P33 je přímo osazena dvoujádrovým procesorem Celeron 847 a v kombinaci s čipovou sadou Intel NM70 funkčně bohatou platformu kompatibilní s Windows 8.  (TZ)

Rozšíření nabídky v mini-ITX segmentu

Popularita formátu mini-ITX rychle roste a díky miniaturizaci umožňuje bezproblémovou stavbu kompletních herních počítačů i na této malé platformě. MSI se snaží nabídnout co nejjednodušší řešení a při konstrukčním návrhu zohledňuje připomínky a návrhy svých profi partnerů montujících herní sestavy. I na mini-ITX desce tak máte ideální rozvržení komponent a funkcí a bez problémů nainstalujete i tiché a propracované vodní chlazení.

Produktová řada MSI mini-ITX

Poté, co do nabídky MSI přibyl model C847IS-P33, nabízí MSI ve formátu mini-ITX kompletní široký výběr od základních modelů až po špičkové multimediální a herní základní desky:

Business:

Multimédia/Zábava/Hry:

O společnosti

MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost.
Naše výrobky dodáváme prostřednictvím místních poboček v Holandsku, Srbsku, Německu, Itálii, Polsku, Francii, Rusku, Taiwanu, USA, Kanadě, Brazílii, Japonsku, Číně, Korei, Austrálii, Velké Británii a Indii. MSI dodává své produkty distributorům, výrobcům PC a systémovým integrátorům. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.