Ivo Lukačovič se opět začíná aktivněji věnovat své společnosti Seznam.cz

Ivo Lukačovič, zakladatel a většinový majitel Seznam.cz, se rozhodl více se věnovat aktivitám společnosti Seznam.cz. Chce být chodu firmy blíže a bude ovlivňovat strategii a fungování služeb společnosti Seznam.cz. Nebude mít žádnou speciální exekutivní roli, Pavel Zima zůstává generálním ředitelem společnosti zodpovědným za chod a fungování společnosti.  (TZ)

„Dlouhodobá práce z domova mi už nevyhovovala a Seznam.cz mi začínal chybět, a proto jsem se rozhodl, že se do něj vrátím, se všemi výhodami, které jako majitel a předseda představenstva mám. Chci se hlavně věnovat našim produktům a předávat své vize dál,“ uvedl Ivo Lukačovič, zakladatel a většinový majitel Seznam.cz.

„Jsem rád, že se Ivo rozhodl věnovat se zase produktům a službám Seznamu, jeho výborný produktový cit a vize nám určitě hodně pomůžou,“ doplnil Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

Na vedení společnosti Seznam.cz se tedy nic nemění. Pavel Zima je i nadále generálním ředitelem, který společnost řídí a má pod sebou kromě výkonného ředitele Michala Feixe
i produkty společnosti Seznam.cz. Ty budou nyní reflektovat přání a vize majitele společnosti, který bude mít vždy finální slovo u těch produktů, kterým se bude chtít věnovat.

S návratem zakladatele se Seznam.cz vrátí od ledna i ke svému původnímu sloganu: Seznam.cz, najdu tam, co neznám. Tento slogan poukazuje na již před rokem produktově avizovaný „návrat ke kořenům“. Navíc je tento slogan mezi uživateli oblíbený a se společností Seznam.cz zažitý, takže nepůjde o složitou změnu.