Dřevění andělé slavných osobností pomáhají vážně nemocným dětem, vydražit si je můžete na Aukru

V pondělí 10. prosince odstartovala na obchodním portálu Aukro.cz charitativní dražba s názvem Život dětem. Během týdne mohou lidé dražit 7 dřevěných andělů, které speciálně pro tuto akci pomalovaly známé osobnosti, například Karel Gott, Dagmar Havlová nebo Lucie Bílá. Vydražená částka poputuje na pomoc vážně nemocným dětem. (TZ)
Speciálně pro tuto akci bylo vyrobeno 7 dřevěných andělů, které pak oslovené známé osobnosti vlastnoručně designově zpracovaly. Aukci pořádá AP TV ve spolupráci s občanským sdružením Život dětem a obchodním portálem Aukro.cz.

„Celá akce vyvrcholí 16. prosince na TV Prima Family, kde v rámci benefičního galavečera Srdce pro děti dojde také k ukončení všech dražeb,“ říká Michaela Papežová, tisková mluvčí Aukra. Akce se zúčastní mnoho oslnivých hvězd.

O víkendu skončila další charitativní akce, do které se zapojila česká slavice Lucie Bílá. Na portálu Aukro.cz se dražil obraz anděla, kterého uháčkovala sama Lucie Bílá. Konečná cena obrazu byla 100 000,- Kč a celou částku Lucie věnuje rodině nadaného jedenáctiletého bubeníka Andreje Kampfa a jeho rodině.

Již minulý týden skončila charitativní aukce, v níž se dražilo 13 benátských masek, které ručně vymalovaly známé osobnosti, například Jan Kanyza nebo Jan Saudek. Masky poskytlo Hard Rock Kafé Praha k 13. ročníku akce pro zvýšení povědomí o rakovině prsu PINKTOBER. Všechny masky se vydražily za 44 338,- Kč a celá částka bude věnována na nadaci Anny K „Chceš žít jako já?“ a na místní nadaci ONKO Unie.

O společnosti Aukro

Společnost Allegro Group CZ provozuje největší obchodní portál na českém internetu. Aukro.cz zahájilo svou činnost v roce 2003 a své služby orientuje jak na nejširší veřejnost, tak i na profesionální obchodníky a firmy. Komunitu Aukro.cz tvoří v současnosti přes 2,7 miliony registrovaných uživatelů. K prioritám vývoje služeb Aukro.cz patří bezpečnost, rychlost a jednoduchost obchodování. Od svých počátků je Aukro.cz součástí polské skupiny Allegro, která provozuje stejnojmennou online obchodní platformu – Allegro.pl. O úspěchu skupiny v oblasti e-commerce svědčí spuštění a provoz sesterských aukčních servisů v celkem 11 zemích střední a Východní Evropy (Polsku, Bulharsku, Maďarsku, Rusku, Rumunsku, Slovensku, Srbsku, Bělorusku, Kazachstánu a na Ukrajině). Více informací na www.aukro.cz.