ING Konto obslouží klienti nově i z mobilu

ING Bank představuje novou mobilní aplikaci pro vyšší efektivitu a dostupnost správy ING Konta a ING Fondů. S ING Mobilním bankovnictvím může klient v kterémkoliv okamžiku získat přehled o vývoji svých investic přímo na displeji svého telefonu či tabletu. Aplikace je určena pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS (např. iPhone a iPad) a klienti ji získají pod názvem ING Bank CZ prostřednictvím App Store nebo na stránkách www.ingbank.cz/mobilni-bankovnictvi/. (TZ)

„Mobilní bankovnictví se pomalu, ale jistě stává standardem většiny bankovních domů. Fenomén on-line komunikace a snadné dostupnosti informací jsme nemohli opomenout ani v ING Bank, proto přinášíme svým klientům komfortní nástroj, díky němuž budou mít přístup ke svým financím a důležitým informacím o naší bance kdykoliv a kdekoliv,“ komentuje Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank.

Kromě snadné obsluhy spořicího účtu ING Konto si zájemce může prostřednictvím ING Mobilního bankovnictví zřídit i Zvýhodněný vklad nebo uskutečnit nákup ING Fondů. To vše stejně intuitivně a rychle jako v internetovém bankovnictví. Pokud je spokojeným klientem ING Konta, může ho prostřednictvím aplikace doporučit svému známému a získat tak zajímavý bonus.

Doplňkovými službami, které klienti jistě ocení, jsou kontakty na obchodní místa ING Bank, základní informace o produktech nebo odpovědi na často kladené otázky. Pro ty, kdo hledanou odpověď nenajdou, je připraven formulář „Napište nám“. Aplikace obsahuje „Demo“, díky němuž se uživatel snadno seznámí se všemi funkcemi ING Mobilního bankovnictví.

ING Bank Česká republika

ING je globální finanční instituce holandského původu, která nabízí bankovní a investiční produkty, životní pojištění a penzijní produkty k pokrytí potřeb širokého spektra zákazníků. Historie ING Bank v České republice sahá až do roku 1992. ING Bank poskytuje celou škálu bankovních produktů a služeb řadě významných českých i mezinárodních společností a zaujímá tak přední místo mezi bankami v oblasti podnikového financování, kapitálových trhů a treasury produktů. V roce 2001 ING Bank představila svůj první produkt pro fyzické osoby, spořicí účet ING Konto, a založila tak kategorii spořicích účtů na českém trhu. Rok poté rozšířila svoji nabídku otevřených podílových fondů pro drobné investory, která dodnes patří k nejširším na trhu. Snahou ING Bank je nabízet svým klientům jednoduché, dostupné a bezpečné řešení pro správu jejich úspor.