Agentura SiteOne koupila klíčovou část agentury Fleveo

Klienti agentur SiteOne a Fleveo budou od ledna 2013 moci využívat rozšířené nabídky služeb. Fleveo, jedna z prvních agentur v ČR, která se specializuje na marketing v sociálních sítích, přechází pod SiteOne. Ta tak bude moci klientům vedle dosavadních služeb v oblasti internetových aplikací, webdesignu či mobilních aplikací nabídnout také bohatší portfolio služeb online marketingu, především v sociálních médiích. (TZ)

„Čím dál více klientů objevuje možnosti sociálních sítí. Protože náš stávající tým byl poměrně vytížený, rozhodli jsme se pro radikální krok – začlenit do SiteOne tým zavedené agentury, která má v oboru marketingu v sociálních sítích velké zkušenosti a vynikající reference,“ vysvětluje šéf agentury SiteOne Jan Bezděk motivaci k rozšíření služeb. Služby v oblasti sociálních médií bude agentura poskytovat pod značkou Fleveo, ostatní služby včetně komplexních řešení pak pod značkou SiteOne.

Agentura Fleveo dosud fungovala samostatně jako digitální agentura zaměřená primárně na sociální média. Podílela se na kampaních např. pro ŠKODA Auto, Rodinný pivovar Bernard, Českou pojišťovnu, Neoluxor, Poděbradku či internetový portál iDnes. Všechny aktuálně bežící projekty agentury zůstanou i v roce 2013 beze změny a nadále je povedou původní zaměstnanci. Kvůli tomu přechází do agentury SiteOne všichni klíčoví členové týmu Flevea, které jejich klienti nově najdou na adrese Kodaňská 77, Praha 10. Ostatní kontaktní údaje, jako jsou e-maily a telefony, zůstávají beze změny.

„Pro Fleveo je spojení se SiteOne začátek nové éry, které umožní značce dále růst. Tešíme se, že našim stávajícím klientům budeme moci nabídnout služby i mimo oblast online marketingu a naopak, že klientům SiteOne pomůžeme s jejich aktivitami v sociálních sítích navázanými nejen na projekty, které pro ně SiteOne vytvořila,“ říká David Šmehlík, jednatel společnosti Fleveo.