Symantec ČR a SR posiluje

Praha – 4. ledna 2013 – Novým senior pre-sales konzultantem pro oblast řešení pro datová centra ve společnosti Symantec ČR a SR je Pavel Müller. Jeho úkolem je podpora obchodních partnerů  a konzultace u zákazníků  v České a Slovenské republice v oblasti produktů pro Storage Management, archivaci, bezpečné ukládání a obnovu dat, vysokou dostupnost a virtualizaci dat. Pavel  Müller  přichází ze společnosti IBM, kde pracoval na pozici Storage Sales Specialisty. Nejvíce zkušeností získal ve společnosti HP, kde pracoval 12 let na konzultanských pozicích.  (TZ)

Pavel Müller je absolventem Technické univerzity v Liberci, katedry Automatizované systémy řízení, oboru Technická kybernetika.

Je ženatý, má tři děti a pokud mu čas dovolí, věnuje se sportům jako je lyžování, jachting, potápění a cyklistika.

O společnosti Symantec

Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování řešení zabezpečení, úložišť a správy systémů, která pomáhají jednotlivým zákazníkům i organizacím zabezpečit a spravovat informace. Náš software a naše služby chrání komplexněji a efektivněji, před více riziky a ve více místech a poskytují jistotu při užívání a ukládání informací. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Mountain View v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.