Symantec ustanovil společnost Arrow svým strategickým distribučním partnerem v regionu EMEA

Paříž, srpen 2017 – Od 1. dubna 2017 se společnost Arrow Electronics stala nadnárodním strategickým distribučním partnerem společnosti Symantec pro region EMEA. Po akvizici společnosti Blue Coat společností Symantec v roce 2016 byla obnovena distribuční smlouva mezi společnostmi Arrow a Symantec. Před akvizicí distribuovala společnost Arrow produkty a řešení obou společností v řadě různých zemí. Nyní společnosti Arrow a Symantec svou spolupráci rozšířily. Nová distribuční smlouva zahrnuje Českou republiku, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Francii, Maďarsko, Itálii, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Skandinávii a Baltské země, Španělsko, Velkou Británii a Irsko.

Společnost Symantec, která patří mezi největší světové dodavatele počítačových bezpečnostních řešení, nabízí komplexní portfolio produktů, řešení a služeb pro bezpečnost koncových bodů, cloudu, webů i messagingových aplikací. Jako jeden z největších partnerů SOSP (Symantec Secure One Services Partner) v regionu EMEA má společnost Arrow pro své obchodní partnery k dispozici špičkové specialisty, kteří jim i jejich koncovým zákazníkům poskytují nepřetržitou podporu (24×7), a tak přispívají k jejich efektivitě.  

„Jsme velmi rádi, že se naše obchodní vztahy dále rozšiřují,“ říká Dominique Loiselet, viceprezident pro distribuční kanály EMEA, Symantec. „Na spolupráci s Arrow je pro nás klíčové, že Arrow poskytuje rozsáhlé portfolio služeb s přidanou hodnotou, jako jsou inovativní školení v autorizovaném školicím centru, ověření navržených koncepcí řešení, testování produktů, demonstrace, předprodejní a poprodejní služby nebo poskytování know-how.“

„Díky akvizici společnosti Blue Coat dnes Symantec nabízí unikátní rozsáhlé portfolio služeb a řešení IT bezpečnosti. Poskytuje komplexní bezpečnost pro infrastrukturu a data podniků, organizací i soukromých uživatelů,“ říká Nick Bannister, ředitel divize Networking and Security, Arrow ECS EMEA. „Spolupracujeme se společností Symantec již 13 let, máme speciální týmy, které se věnují těmto produktům, a díky našim službám umožňujeme zákazníkům plně využívat přínosů těchto špičkových řešení ve všech aspektech bezpečnosti.“

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Společnost Arrow působí jako distribuční partner pro více než 125 tisíc výrobců OEM, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě více než 465 poboček ve více než 90 zemích.

O společnosti Symantec

Společnost Symantec (NASDAQ: SYMC) je přední světová společnost působící v oblasti kybernetické bezpečnosti, která pomáhá organizacím, institucím státní správy a lidem zabezpečit jejich nejdůležitější data. Organizace z celého světa vyhledávají u společnosti Symantec strategická, integrovaná řešení, aby se chránily proti sofistikovaným útokům napříč koncovými body, cloudem a infrastrukturou. Stejně tak spoléhá i globální komunita čítající více než 50 milionů lidí a rodin na produktové řady Symantec Norton a LifeLock, aby chránila své digitální životy doma na všech svých zařízeních. Symantec provozuje jednu z nejrozsáhlejších civilních inteligentních sítí, což umožňuje zjišťovat nejpokročilejší hrozby a chránit se před nimi.

Zdroj: Arrow Electronics