Arrow Electronics nabízí poskytovatelům cloudových služeb Microsoftu prémiovou podporu

Paříž, únor 2019 – Globální technologický dodavatel Arrow Electronics oznámil uvedení prémiových služeb podpory pro Microsoft cloud.

Partneři VAR (value-added resellers) a poskytovatelé manažovaných služeb (managed service providers) stále více využívají příležitostí na rostoucím trhu cloudových technologií a řešení. S využitím inovativních technologií od vedoucích dodavatelů, jako je společnost Microsoft, vytvořila společnost Arrow speciální balík komplexních služeb určených poskytovatelům manažovaných služeb a partnerům v distribučním řetězci (VAR). Cílem je pomoci partnerům využít ověřených metod a know-how při transformaci jejich tradičního obchodního modelu směrem k přijetí cloudu.

Obchodní partneři společnosti Arrow si mohou vybrat ze dvou forem prémiové podpory. Buď mohou prémiovou podporu využít pro rozvoj svých vlastních kompetencí, anebo mohou tyto služby přímo nabídnout koncovým zákazníkům. Oba balíky služeb se vyznačují těmito třemi charakteristikami:

  • Expertní podpora: Rychlý přístup ke specializovaným týmům podpory Arrow s multioborovým zaměřením.
  • Proaktivní služby: Cílené zdroje podpory se poskytují průběžně, začínají již u samotného počátku projektu, přes prověření konceptu až po implementaci cloudového řešení.
  • Partnerská obchodní podpora: Přístup ke specialistům na technickou komunikaci se zákazníky (customer success managers), kteří pomáhají začlenit prvky cloudových řešení do prodeje a realizace partnerských řešení a pomáhají zavádět strategie s cílem rozšířeného použití cloudu.

Podrobný seznam služeb najdete zde.

„Díky rozsáhlé spolupráci se společností Microsoft se nám podařilo vytvořit speciální nabídku pro naše partnery. Začlenili jsme do cloudových produktů Microsoftu naše služby s přidanou hodnotou, a tím jsme tuto nabídku posunuli na kvalitativně vyšší úroveň,“ řekl Alexis Brabant, vicepresident divize Arrow ECS pro obchod v regionu EMEA. „Tato kombinovaná nabídka dvou vedoucích světových technologických společností podpoří obchodní partnery v každé fázi jejich cesty směrem ke cloudových technologiím a řešením.“

Abdi Elmi, manažer pro nepřímé distribuční kanály v západní Evropě ve společnosti Microsoft, uvedl: „Firmám v distribučním řetězci se dnes otevírá řada příležitostí rozšířit své podnikání o cloudová řešení, řešení pro internet věcí, řešení na bázi umělé inteligence a související služby. Společnost Arrow pomáhá svým partnerům prosadit se v těchto obchodních iniciativách tím, že prodává a marketingově podporuje cloudová řešení Microsoftu na bázi svých služeb s přidanou hodnotou, dedikovaných týmů a znalostí. Prémiové služby podpory nyní posunují nabídku Arrow a Microsoftu na novou úroveň. Pro zákazníky to může být další zásadní důvod pro přechod ke cloudovým technologiím.“

Arrow pomáhá vedoucím světovým technologickým dodavatelům a jejich distribučním partnerům akcelerovat obchodní růst, zvyšovat profitabilitu a připravit se na budoucnost na rychle se měnícím IT trhu. Poskytovatelé cloudových technologií a řešení spoléhají na Arrow v oblasti vytváření obchodních příležitostí, rozšíření obchodního pokrytí a zjednodušení svých procesů.

O společnosti Arrow Electronics

Arrow Electronics přináší inovativní řešení pro více než 200 000 předních světových výrobců technologií a poskytovatelů služeb. Společnost Arrow, která zaznamenala v roce 2018 prodeje ve výši 30 miliard USD, dodává technologická řešení zlepšující podnikání i každodenní život. Více informací najdete na fiveyearsout.com.