Potvrzeno: AT Computers má nejlepší partnerská setkání

Ostrava, 21. 1. 2013 – Společnost AT Computers získala ocenění od časopisu ChannelWorld za nejlepší partnerské setkání roku 2012 v oblasti IT a spotřební elektroniky. AT Computers zaujala svým bezchybným provedením neotřelého konceptu série setkání s tématikou „vězeňství“. Na druhém místě se umístila společnost Eset a na třetím pak společnost Dell Computer. (TZ)

Do výběru byly zahrnuty akce, kde byl ChannelWorld mediálním partnerem, nebo se zúčastnil prostřednictvím návštěvy někoho z redaktorů. Kritéria hodnocení byla následující:

1. Přínos pro partnery – Zda se naplnila očekávání účastníků ať už po stránce rozvoje obchodních příležitostí, osobních kontaktů nebo nabytých vědomostí.

2. Organizace – K úspěšné akci patří také bezchybná organizace, která poskytuje partnerům potřebné zázemí k naplnění cílů setkání.

3. Atmosféra akce – Atmosféru lze ovlivnit předchozími body stejně jako výběrem vhodného místa konání a doprovodného programu.

„Rád bych touto cestou poděkoval více než tisícovce obchodních partnerů, kteří si na setkání našli cestu. Velký dík pak patří celému ATC Teamu, který se na přípravách všech setkání podílel. Obdržené ocenění nám udělalo obrovskou radost, ale současně jsme si vědomi toho, že se jedná o velký závazek pro další ročníky,“ okomentoval toto ocenění marketingový ředitel AT Computers Martin Wanke.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 9,5 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.