ELKO EP představí novinky na nejprestižnější evropské výstavě k systémové integraci v domě

Praha, 23. 1. 2013 – Společnost ELKO EP, která se v prosinci stala 2. Firmou roku 2012 České republiky, představí svoje novinky na nejvýznamnějším evropském setkání odborníků zabývajících se trendy v oblasti inteligentního bydlení – amsterdamské výstavě ISE 2013. (TZ)

Veletrh Integrated Systems Europe (známý jako ISE) se koná v nizozemské metropoli již podesáté a každoročně na něj míří vystavovatelé z více než 100 zemí světa, kteří udávají trendy v oblasti audio-video techniky, multimédií a jejich vzájemné propojitelnosti. ELKO EP se setkání zúčastní poprvé a plánuje představit zejména žhavý hit posledních měsíců – inteligentní elektroinstalaci iNELS, která dokáže řídit celou domácnost nebo kancelářské prostory od vytápění a osvětlení až po zajištění bezpečnosti, celý segment multimédií či všech elektronických spotřebičů jediným dotykem na tabletu či smartphonu.

„Jsme rádi, že můžeme být při tom, protože ISE patří v našem oboru mezi absolutně nejvýznamnější události. Je to setkání odborníků z celého světa, které pro nás může být v lecčems velmi inspirativní. Především však chceme ukázat, že i v České republice vznikají výjimečné produkty – protože v našem oboru patříme mezi ty, kteří neustále chrlí nové nápady a jedinečná řešení. iNELS je toho nejlepším důkazem,“ říká Jiří Konečný, majitel a zakladatel společnosti ELKO EP, který v minulosti získal například cenu Technologický podnikatel roku.

Stánek ELKO EP naleznete na ISE v hale 7 a bude označený jako V183. Amsterdamský veletrh ISE potrvá od 29. do 31. ledna letošního roku a má podtitul Connect. Communicate. Construct.

Více informací o veletrhu: http://www.iseurope.org/home.php.

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2011 dosáhlo ELKO EP tržby ve výši 200 milionů korun. V roce 2012 se stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz.