RF Pilot od ELKO EP naladí váš dům na jakoukoli atmosféru

Praha, 29. 1. 2013 – Pro všechny milovníky filmu nebo hudby vyvinula holešovská společnost ELKO EP dálkový ovladač RF Pilot. S jeho pomocí je možné jednoduše měnit atmosféru ve vaší domácnosti tak, aby odpovídala aktuálním filmovým scénám nebo hrající hudbě. (TZ)

Dálkový ovladač RF Pilot je vyveden v elegantním designu s displejem OLED a uživatelům přináší dokonalou kontrolu při ovládání domácích spotřebičů a zařízení. Novinkou je řízení LED pásků a RGB LED pásků což Vám přináší volbu barev a úpravu jasu. Režim Scény umožňuje skupinové řízení přijímačů, kdy se jedním stiskem automaticky ztlumí světla na 30 %, zatáhnou se žaluzie a zároveň se rozsvítí LED pásek na zvolenou barvu dle atmosféry, kterou chcete vyvolat.

„Příkladem může být sledování hororu. Váš dům se ponoří do decentního osvětlení, LED pásky budou upřednostňovat temné barvy. Naopak, při pohádkách si zvolíte do scény intenzivní výrazné barvy,“  říká Boris Kamenický, manažer společnosti ELKO EP, která se na vývoj a výrobu inteligentních elektroinstalací soustředí. Už dlouhá léta dominuje českému trhu s relé a v posledních letech rychle rozvíjí produkt iNELS. V loňském roce byla vyhlášena jako 2. Firma roku 2012.

RF Pilot lze naprogramovat až na 40 přijímačů iNELS RF Control a má dosah až 200 metrů. Kromě ovládání také měří a zobrazuje teplotu prostoru, ve kterém se nachází. Pracuje na frekvenci 868,5 MHz a využívá bateriové napájení 2x AAA s životností přiblžně 3 roky. Cena RF Pilot je 2732 Kč bez DPH.

Více informací o produktu najdete na: http://eshop.elkoep.cz/rf-pilot-w—detail-T2S0000101.aspx.

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2011 dosáhlo ELKO EP tržby ve výši 200 milionů korun. V roce 2012 se stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz.