VSHosting se stal poskytovatelem serverů pro AAA AUTO

Největší specializovaná hostingová společnost VSHosting se stala poskytovatelem managed serverových služeb pro autobazar AAA AUTO. „Naše společnost klade čím dál větší důraz na provoz internetových portálů, a proto jsme se rozhodli najít takového poskytovatele, který nám je schopen zajistit maximální možnou dostupnost a přitom eliminovat výpadky serverů,“ prohlásil marketingový manažer AAA AUTO Rudolf Krčmář. (TZ)

VSHosting zajišťuje provoz řádově tisíců serverů pro stovky významných a náročných internetových projektů v Evropě. Hlavním zaměřením VSHostingu je poskytovat technologické zázemí pro provoz internetových projektů tzv. na klíč. Provozovatel internetového projektu tudíž nemusí řešit zaměstnávání pracovníků na administraci serverů, nákup serveru a jeho servis, konektivitu, zálohování, monitoring apod. Vše je řešeno jednou službou Managed Server od VSHosting.

Provozovatelé mající servery u VSHostingu tak mají zajištěné špičkové technologické zázemí, jako je například nejlepší datacentrum v ČR provozované dle standardu TIER III+ nebo nonstop technickou podporu zajištěnou zkušenými senior administrátory, a to za zlomek nákladů, než kdyby podobné zázemí budovali vlastními silami.