ANECT má pro rok 2013 nové logo

Společnost ANECT od 1. ledna 2013 u příležitosti letošního kulatého jubilea používá nové logo. Připravil ho autor původního loga Aleš Najbrt, prestižní český grafik, který svou tvorbou ovlivňuje český grafický design již po dlouhá léta. (TZ)

Nové logo vzniklo doplněním starého loga o číslice 93, 20 a 13. Číslice vyjadřují rok založení společnosti, letošní kulaté jubileum a rok, ve kterém ANECT jubileum slaví. Logo obsahuje většina propagačních, marketingových, obchodních i interních materiálů a lze jej nalézt například i na firemních automobilech a webových stránkách společnosti. Je určeno pouze pro rok 2013, proto se ANECT od 1. ledna 2014 vrátí k původní verzi loga.

„Letošní jubileum je pro nás natolik významné, že jsme se rozhodli jej zvýraznit i v logu společnosti. Nové logo na první pohled jistě upoutá pozornost kombinací původního loga a číslovek a donutí pozorovatele zamyslet se nad jejich významem,“ uvedl Miroslav Řihák, předseda představenstva společnosti ANECT.

Milníky společnosti:

1993 – založení společnosti ANECT a.s., 5 zaměstnanců, 1. zákazník KORDÁRNA a.s.

1995 – ANECT získal jako zákazníka Komerční banku

1997 – založena slovenská pobočka ANECT s.r.o.

1998 – ANECT se stává Cisco Gold Certified Partner

2001 – ANECT a.s. získává bezpečnostní prověrku na stupeň důvěrné

2003 – ANECT a.s. získává bezpečnostní prověrku na stupeň tajné

2005 – Slovenský ANECT s.r.o. získal ocenění „ IPC PARTNER OF THE YEAR 2005“

2008 – ANECT se stává oficiálním partnerem společnosti Symantec

2012 – ANECT získává certifikaci ISO 20000

2013 – ANECT slaví 20 let od svého založení

ANECT a.s.

je předním dodavatelem profesionálních řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Od svého vzniku se společnost orientuje na komplexní dodávky v oblasti komunikačních systémů a výstavby počítačových sítí pro středně velké a velké zákazníky. Nabídka služeb společnosti ANECT zahrnuje analýzy, konzultace, poradenství, technické návrhy, zpracování projektů, projektové řízení, instalace technologií, záruční a pozáruční servis, servisní pohotovost, technickou podporu a školení uživatelů. V rámci zajištění kvality komplexních služeb zákazníkům je ANECT partnerem předních světových firem, které se pohybují v oblasti informačních technologií a počítačových sítí. ANECT dosáhl významné pozice mezi IT firmami získáním nejvyšších úrovní certifikací u svých klíčových partnerů. K zákazníkům firmy ANECT patří velké společnosti a organizace jako banky, pojišťovny, poskytovatelé služeb, státní správa a mnoho dalších.

ANECT v roce 2013 oslaví 20. výročí svého založení. Za tuto dobu si vybudoval spoustu důležitých vztahů s partnery a klienty, jimž dlouhodobě poskytuje své služby. Neustále také rozšiřuje své kompetence a certifikace, které opravňují ANECT ve svých řešeních využívat nejmodernější technologie. Během posledních let se také zařadil mezi hlavní technologické leadery oborových a tematických uskupení, jejichž je členem.

Více informací o společnosti lze nalézt na stránkách www.anect.com.