Monitory Philips se chystají na CeBIT 2013

Praha, 1. 3. 2013 – Na nadcházejícím veletrhu výpočetní techniky CeBIT 2013 představí Philips prostřednictvím svého licenčního partnera, společnosti MMD, novinky přicházející letos na trh. Mezi monitory určenými do pracovního prostředí určitě zaujme 29“ UltraWide monitor s formátem obrazu 21:9 nebo 27“ PLS model s rozlišením 2560×1440 pixelů či 23palcový IPS model s ErgoSensorem. Pro hráče si Philips připravil 27“ AH-IPS monitor s 3D zobrazením a technologií Ambiglow a také 23“ IPS model s MHL připojením. Premiérově Philips představí monitory určené do zdravotnického prostředí. (TZ)

Philips 298P4QJEB: 2560 x 1080 pixelů, formát 21:9

Ultra široký 29“ UWHD monitor

Monitor 298P4QJEB zajisté změní standardy vnímání moderního pracovního prostoru. Pokroková AH-IPS technologie zaručuje reálné podání barev. Monitor zaujme především svým formátem 21:9 a také svými rozměry, které uspokojí i skutečně náročné uživatele. UltraWide displej umožňuje práci s několika okny zároveň. Právě funkce MultiView a příjem signálu z několika zdrojů současně vedou ke značným úsporám času a ke zvýšení produktivity práce.

Efektivnější: 27“ WQHD displej s PLS technologií

Maximální kvalita zobrazení je hlavním posláním monitoru 272P4QPJKEB. Philips vybavil tento 27“ monitor nejnovějším PLS panelem, který má rozlišení úžasných 2560 x 1440 pixelů. Díky spoustě zabudovaných funkcí, jako je  MultiView nebo 2.0 megapixelová webkamera, si určitě najde své příznivce.  Navíc je monitor vybaven dvěma DisplayPorty a také HDMI a DVI vstupy. Ty nejnáročnější uživatele určitě uspokojí také tři USB porty (3.0) a polohovatelná základna s funkcí PIVOT. Díky této funkci lze během několika sekund monitor otočit z horizontální polohy do vertikální, která je praktická zejména při čtení dlouhých textů, tabulek, nebo při editaci fotografií.

Exkluzivně: Ambiglow 3D monitor

Philips v Hannoveru představí další novinku ze svého portfolia 27“ modelů: Gioco 3D herní monitor, který díky špičkové AH-IPS technologii přináší perfektní 3D obraz bez blikání. Technologie Ambiglow opticky zvětšuje obrazovku vytvořením světelného záření v okolí monitoru. Její rychlý procesor automaticky analyzuje zobrazovaný obsah a aktivně upravuje barvu a jas vyzařovaného světla. Monitor je vhodný zvláště pro sledování filmů a hraní her, přičemž nabízí jedinečný zážitek ze sledování, během kterého současně snižuje únavu očí. Tento neobyčejný herní model je vybaven inteligentními vlastnostmi, jako je USB konektor pro rychlé dobíjení mobilních telefonů nebo funkcí automatického 3D.

Ambiglow vytvoří okolo monitoru světelnou zář

ErgoSensor: Pečuje o zdraví uživatele

Model 231P4QRYES určený do kancelářského prostředí kombinuje nejnovější eIPS panel s funkcí ErgoSensor. Tato technologie měří ergonomické parametry, jako je pozorovací vzdálenost, čas strávený prací s monitorem nebo pozici uživatele, a radí mu, co má zlepšit. Tím dbá o jeho zdravější a produktivnější pracovní prostředí.

23palcová inovace: MHL

Monitor 237E4QHAD je vybaven MHL technologií, která umožňuje uživatelům zařízení s operačním systémem Android jednoduše připojit jejich smartphone nebo tablet k monitoru a zobrazit na něm obsah ve větším formátu.

Premiéra: Monitory určené pro zdravotnictví

Na veletrhu CeBIT 2013 Philips představí nové monitory, které obdržely certifikace pro specifické aplikace používané ve zdravotnictví. V tomto odvětví nemusí monitory disponovat pouze prvotřídní kvalitou zobrazování, ale musí splňovat také přísné hygienické a ergonomické požadavky. Monitory Philips z řady Clinical Review Displays se mohou pochlubit unikátním antibakteriálním povrchem a také snadnou údržbou. Přesné zobrazování barev a celé škály šedé je zajištěno díky DICOM kompatibilní D-Image technologii. Z této řady Philips uvádí hned čtyři modely – 24“ IPS monitor s maximálním barevným kontrastem, dále dva 27“ modely využívající AMVA a PLS technologie a 21,5“ USB monitor, který má široké využití.

Společnost MMD představí výše uvedené monitory Philips na veletrhu CeBIT 2013 v Hannoveru (hala 15, stánek F51), který se koná od 5. do 9. března 2013.

O MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů, televizních monitorů a průmyslových zobrazovačů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými retailovými a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.