IGNUM nabízí sedmidenní zálohu webhostingu zdarma

Praha, 18. března 2013 – Společnost IGNUM poskytuje od dnešního dne zdarma ke každému webhostingu obnovení ze zálohy až týden zpětně. Přidává také volitelnou možnost obnovení ze zálohy až dva měsíce zpětně. (TZ)

V rámci rozšiřování a zkvalitňování služeb představuje komodizovaná divize společnosti IGNUM, předního tuzemského poskytovatele profesionálních hostingových služeb a registrátora domén, inovovanou webhostingovou službu obnovení ze zálohy. Ta je v rámci České republiky nadstandardní a ve svém oboru jedinečná.

„Ke každému webhostingu, který je zaregistrován na IGNUM.CZ, přidáváme sedmidenní zálohu, a to zcela zdarma,“ uvedl Miroslav Jura, ředitel divize komodizovaných služeb a výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Tato služba zákazníkům umožňuje bez jakýchkoli poplatků obnovit veškerý obsah webu, databází a emailů až týden zpětně od doby, kdy zákazník o obnovení zažádá.“

O obnovení dat mohou zákazníci požádat prostřednictvím oddělení technické podpory na adrese helpdesk@ignum.cz nebo kontaktovat nonstop zelenou linku 800 144 686. Zálohy se provádí každý den o půlnoci a uchovávají po dobu dvou měsíců – a to i v případě, kdy jsou webhostingy již smazány.

Zákazníci mají možnost získat obnovení svého webhostingu dva měsíce zpětně od data smazání. Tato služba je zpoplatněna dle standardního ceníku částkou v závislosti na datu a druhu služby. Stejnou možnost nabízí IGNUM i v případě, kdy je webhosting evidován jako smazaný. V těchto případech IGNUM umožňuje zákazníkům dodatečné obnovení dat nebo opětovné prodloužení webhostingu.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionálním poskytovatelem hostingových služeb a registrátorem internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době patří s počtem CZ domén ve své správě mezi tři největší registrátory. Portfolio webhostingových služeb, domén a SSL certifikátů spravuje spolu s oddělením technické podpory a projektového řízení divize komodizovaných služeb; o veškerý servis a služby, spojené se serverhostingem a konektivitou, se stará divize individualizovaných služeb. Další informace o službách společnosti IGNUM jsou k dispozici na webových stránkách www.IGNUM.cz.