ANECT potvrdil certifikaci Cisco ATP TelePresence Video Master Partner

Společnost ANECT prokázala své znalosti a zkušenosti s prodejem a nasazením pokročilých telekonferenčních řešení od společnosti Cisco a splnila tak všechny potřebné podmínky pro potvrzení certifikace Cisco TelePresence Video Master ATP Partner. (TZ)

Cisco TelePresence Video ATP program  zahrnuje face-to-face řešení, která zákazníkům přinášejí telekonferenční nástroj pro vzdálenou komunikaci se zaměstnanci, klienty nebo partnery. Věrohodnost telekonferenčního hovoru je podpořena kvalitním obrazem i zvukem ve vysokém rozlišení. Certifikace umožňuje společnosti ANECT taková řešení prodávat, navrhovat a implementovat a zvýšit kvalitu servisních služeb poskytovaných koncovým zákazníkům.

„Certifikace Master Partner pro nás znamená posílení pozice a konkurenceschopnosti na českém trhu. Tento úspěch je důkazem našeho rozvoje v oblasti poskytování expertních služeb pro telekonferenční řešení, který nám dovoluje nabídnout zákazníkům nejkvalitnější produkty a služby z portfolia Cisco systems. Jako jediní v ČR vlastníme plně vybavené telekonferenční místnosti v Praze, Brně a Bratislavě technologií Cisco TelePresence, můžeme tedy zákazníkům kdykoliv demonstrovat sílu tohoto řešení a jeho výhody pro nasazení v jejich firemním prostředí,“ uvedl Jan Zinek, obchodní ředitel společnosti ANECT.

Společnost ANECT je tak schopna poskytnout klientům efektivní nástroj vedoucí k zlepšení obchodních interakcí, budování silnějších vztahů se zákazníky a urychlení prodejních cyklů i interní firemní komunikace.

ANECT a.s.

je předním dodavatelem profesionálních řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Od svého vzniku se společnost orientuje na komplexní dodávky v oblasti komunikačních systémů a výstavby počítačových sítí pro středně velké a velké zákazníky. Nabídka služeb společnosti ANECT zahrnuje analýzy, konzultace, poradenství, technické návrhy, zpracování projektů, projektové řízení, instalace technologií, záruční a pozáruční servis, servisní pohotovost, technickou podporu a školení uživatelů. V rámci zajištění kvality komplexních služeb zákazníkům je ANECT partnerem předních světových firem, které se pohybují v oblasti informačních technologií a počítačových sítí. ANECT dosáhl významné pozice mezi IT firmami získáním nejvyšších úrovní certifikací u svých klíčových partnerů. K zákazníkům firmy ANECT patří velké společnosti a organizace jako banky, pojišťovny, poskytovatelé služeb, státní správa a mnoho dalších.

ANECT v roce 2013 oslaví 20. výročí svého založení. Za tuto dobu si vybudoval spoustu důležitých vztahů s partnery a klienty, jimž dlouhodobě poskytuje své služby. Neustále také rozšiřuje své kompetence a certifikace, které opravňují ANECT ve svých řešeních využívat nejmodernější technologie. Během posledních let se také zařadil mezi hlavní technologické leadery oborových a tematických uskupení, jejichž je členem.

Více informací o společnosti lze nalézt na stránkách www.anect.com.