Pardubický OK Computers spojuje síly s CZC.cz

Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz pokračuje v rozšiřování sítě svých poboček a využil možnosti spojit se v Pardubicích se silným partnerem – firmou OK Computers.  CZC.cz  tak naváže na úspěšnou historii tamního prodejce počítačů a elektroniky a nabídne svým zákazníkům novou prodejnu pro osobní odběr zboží zdarma. (TZ)

Už 2. dubna se pardubický maloobchodní prodejce počítačů a elektroniky OK Computers otevře v barvách CZC.cz. Zástupci obou společností se dohodli, že novou pobočku povede i nadále její stávající ředitel Petr Nacházel. „CZC.cz vnímáme jako firmu, která je nám svou podnikatelskou kulturou nejblíže. Proto jsme se rozhodli o spojení právě s ní,“ řekl Petr Nacházel.

Společnost OK Computers dosáhla v loňském roce obratu více než 100 milionů korun, spojením s CZC.cz tak upevňuje svou dominantní pozici na lokálním trhu. „Chceme navázat na úspěšnou historii firmy, a proto jsme rádi, že můžeme spolupracovat s lidmi, kteří své zákazníky dobře znají a dlouhodobě sledují jejich preference,“ uvedl Marek Šalanda z CZC.cz. Stávající zákazníci pardubické prodejny se tedy nemusí obávat rozsáhlých změn. „Pobočku pouze upravíme do nových barev a původní web bude přesměrován na CZC.cz,“ doplnil Šalanda.

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice, což dokazuje i úspěch v hlasování o nejoblíbenější e-shop ShopRoku 2012. Za téměř 15 let své existence prodal 9 mil. produktů více než 2,5 mil. zákazníkům. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů. CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 100 zaměstnanců (více na www.czc.cz). Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.