Ve vedení AdActive od května Tomáš Kočí

Praha, 2. 5. 2013 – Největší internetové mediazastupitelství rozšiřuje vedoucí tým. Do nově vzniklé pozice New Media, Marketing & Portfolio Directora byl jmenován Tomáš Kočí. (TZ)

Jeho primárním úkolem bude vybudování divize nových médií, která se zaměří na rozvoj a nabídku nových služeb a projektů. Bude také zodpovědný za portfolio zastupovaných serverů a upevnění značky AdActive na trhu.

Kočí se v oblasti vedení internetových projektů pohybuje již 10 let. Naposledy pracoval jako ředitel BURDA Digital, kde zodpovídal za veškeré on-line aktivity společnosti BURDA Media 2000, s.r.o. Stojí za spuštěním řady internetových projektů, mobilních aplikací a e-commerce platforem.

O AdActive, s.r.o.

Mediální zastupitelství a agentura AdActive, které v roce 2012 oslavilo pět let působení na trhu, zastupuje významné subjekty působící on-line – mezi její klienty patří české mediální a reklamní agentury, významné internetové obchody i koncoví klienti. Tým odborníků má dlouholeté zkušenosti s realizací marketingových kampaní na internetu. Nabízí komplexní servis, zhodnocení investic vložených do reklamy v podobě následných zisků, ulehčuje práci partnerským agenturám. Mezi klíčové produkty společnosti AdActive patří reklamní síť Elity network (www.elity.net) sdružující elitní servery dle přísných výběrových kritérií. Díky širokému spektru spolupracujících serverů umožňuje velmi přesné zaměření na vhodné cílové skupiny formou tematických nákupních balíčku AdActive Packs. AdActive je zapojena do služby VideoAd, umožňující prodej a spouštění video spotů v rámci internetových stránek sdružených do Elity network. Společnost AdActive je členem Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR).

Další informace: www.adactive.cz. Aktuální ceník inzerce je k dispozici zde.