Slevový agregátor Slevín.cz mění vedení

Praha, 3. července 2013 – Třetí největší slevový agregátor na českém trhu Slevín.cz mění jednatele. Michala Menšíka, který ve firmě působil bezmála dva roky, střídá dosavadní šéf platební brány PayLo Mario Megela. Ten se bude orientovat především na růst businessu v oblasti spolupráce s e-shopy a na rozvoj nových služeb. (TZ)

Mario Megela (31) z dosavadního postu šéfa platební platformy PayLo rozšiřuje kompetence a stává se jednatelem a šéfem slevového agregátoru Slevín, kde bude mít na starosti rozvoj nových typů služeb a nabídek pro rostoucí zákaznickou základnu. Svoje dosavadní zkušenosti zúročí při formování nových příležitostí v rámci spolupráce s e-shopy jako strategickými partnery slevových portálů a agregátorů. Prvním jeho zásadním krokem ve firmě na postu šéfa byl kompletní redesign portálu Slevín.cz, který se zásadně přizpůsobil právě pro spolupráci s e-shopy.

Mario Megela má bohaté zkušenosti v oblasti e-commerce. Před vstupem do skupiny DCG na post výkonného ředitele české pobočky působil v Digital Media Publishing jako CEO. Vystudoval Fakultu informatiky a statistiky na VŠE v Praze.

Michal Menšík bude ve Slevíně dále zastávat pozici mentora a externího konzultanta, nicméně jeho hlavní kompetence se budou zaměřovat již na projekty mimo skupinu DCG. Ve Slevíně za dobu dvou let vybudoval velmi silné zázemí trojky na trhu slevových agregátorů.

„Děkujeme Michalovi za dosavadní vyčerpávající úsilí, které Slevínu věnoval, a jsme rádi, že s jeho cennými radami a postřehy můžeme počítat i do budoucna,“ uvádí Mario Megela, nový šéf slevového agregátoru Slevín.cz, a dále doplňuje: „Slevový trh dospěl do fáze, kdy se otevírají nové možnosti spolupráce s  partnery, jako jsou e-shopy, nebo třeba v budoucnu s cestovními kancelářemi pro prezentaci akčních nabídek. Vedle neustálého zkvalitňování servisu pro naše zákazníky to je právě tento směr, kterým se budeme v nejbližší budoucnosti zabývat.“

O portálu Slevín.cz

Slevín.cz působí na trhu od září 2010 a je agregátorem nabídek všech poskytovatelů hromadných slev, jako je např. Zapakatel, Slevomat, Hyperslevy a dalších cca 100 slevových portálů. Jeho největší předností je přehledný design a možnost třídění a filtrování všech slev díky ručně upravovaným zkráceným popiskům. Slevín v současnosti obsazuje pozici č. 3 s denní návštěvností 20.000 – 30.000 unikátních uživatelů.

O portálu PayLo

PayLo.cz je affiliate systém zastřešující nejvýznamnější agregátory hromadných slev, který denně přivede slevovým portálům a e-shopům více než 100.000 návštěvníků – potenciálních zákazníků. Jedná se o systém s předplaceným kreditem a aukcí o jednotlivé pozice ve výpisech slev na zapojených agregátorech.

O skupině DCG

Skupina DCG s pobočkami v České republice a na Islandu sdružuje profesionály z oblasti IT, sociálních médií, marketingu, obchodu, financí a business developmentu. Čítá bezmála 70 interních zaměstnanců. Mezi klíčové projekty DCG patří Slevín.cz, PayLo, Kredia.is a další úspěšné aktivity na Islandu.