Novinka od Gigaset: chytrý rodinný telefon s řadou užitečných funkcí

Praha, 19. července 2013 – Nový Gigaset C620 kombinuje osvědčenou kvalitu, elegantní design a uživatelsky přívětivý obsah. Praktické funkce a integrovaná dětská chůvička jsou ideálním řešením zejména pro rodiny s dětmi. (TZ)

Charakteristickými znaky hands-free telefonu Gigaset C620 jsou jednoduché linky a černo-stříbrný povrch. K jednoduchosti ovládání přispívají především přímá přístupová tlačítka, barevný podsvícený displej, kvalitní klávesnice, centrální navigační klávesa a intuitivní obsah.

V adresáři je místo až na 250 položek; každá se třemi čísly, e-mailovou adresou a kalendářními daty k připomenutí. Samozřejmostí je také možnost nastavení rychlé předvolby a jednoduchý přístup k SMS a hlasovým zprávám ze záznamníku. Gigaset C620 lze rozšířit až na šest nezávislých sluchátek.

Bodyguard pro vaše děti

Gigaset C620 disponuje přímými přístupovými tlačítky k vyvolání funkcí, které ocení zejména rodiče malých děti. Během odpoledního spánku dítěte je možné telefon jednoduše ztlumit. Ochrana před anonymními hovory naopak znamená, že určitá telefonní čísla lze blokovat zcela. Na seznam nežádoucích čísel se vejde až patnáct čísel.  Telefon dobře poslouží i coby plně funkční dětská chůvička. Stačí z nabídky vybrat funkci dětské chůvičky, nastavit úroveň citlivosti a zadat upozornění pomocí externího nebo interního hovoru. S tím, jak děti rostou, může být užitečná také funkce zpětného volání.

Telefonu energie na dlouhé hovory vydrží

Baterie v pohotovostním režimu vydrží úctyhodných 530 hodin, při hovoru až 26 hodin. Díky šetrné technologii ECO DECT se spotřeba energie sníží až o 60 %. Gigaset C620 zajišťuje konverzaci v křišťálové zvukové kvalitě HSP™ a to dokonce v režimu hands-free .

Gigaset C620 je na českém trhu dostupný od poloviny července. Doporučená maloobchodní cena základního telefonu je 1 540,- Kč. Telefon lze spárovat také se sponou L410 pro ještě větší pohodlí a svobodu pohybu. V nabídce Gigaset je nově také externí sluchátko Gigaset C620H také za 1 540,- Kč.

O společnosti Gigaset

Gigaset AG, Mnichov, je společnost mezinárodně operující v oblasti komunikačních technologií. Firma je leaderem na Evropském trhu DECT telefonů. Zaměstnává 1400 lidí a je přítomná na trzích 70 zemí. Celosvětově zastává druhou pozici mezi dodavateli telefonních přístrojů.

Akcie společnosti Gigaset AG jsou obchodovány na Frankfurtské burze pod symbolem “GS” (ISIN: DE0005156004).

Více o Gigaset: www.gigaset.com/cz