SKITTLES posílají fanouška na bláznivou cestu po Evropě

Fanoušek barevných bonbónů SKITTLES Michal Královič vyráží na pořádnou jízdu po Evropě, na které bude šířit SKITTLING životní styl. Čeká ho 6 500 kilometrů po 11 zemích ve 24 let starém autě, které doslova září SKITTLES duhou. Ze své cesty se bude pravidelně hlásit a informovat své fanoušky na Facebooku SKITTLES Česko Slovensko. (TZ)

Michal odjíždí na cestu již tento týden a má v plánu procestovat celkem 11 zemí. „Už dlouho jsem se chtěl jet podívat do severní Evropy, takže jsem se ani nemusel dlouho rozmýšlet,“ vysvětluje Michal, „podle mých odhadů bych se měl vrátit přibližně za 3 týdny, ale s takto starým autem nikdy nevíte, co se stane,“ říká s úsměvem. Poruchy jsou u něho na denním pořádku, a proto sebou veze i zásobu náhradních dílů a nezbytné nářadí.

V autě starém téměř čtvrtstoletí již absolvoval v květnu cestu do Chorvatska a Bosny a Hercegoviny, nyní ho ale čeká mnohem větší výzva. Výlet do Skandinávie je asi tak třikrát delší a navíc jede bez doprovodného vozidla. A protože Michal není žádný automechanik, čeká ho jízda plná adrenalinu a překvapení. Je to prostě a jednoduše jízda SKITTLES bonbónů, pro které žádný nápad není dost šílený. Michal procestuje následující země: Slovenko, Českou republiku, Německo, Dánsko, Švédsko, Norsko, Finsko, Estonsko, Lotyšsko, Litvu a Polsko.

Celá Michalova plánovaná trasa zde.

Jak to všechno začalo?

Michalovo dobrodružství se SKITTLES začalo videem na Youtube, ve kterém požádal pestrobarevné bonbóny o pomalování svého veterána v barvách duhy. „Oslovil jsem SKITTLES, protože je to značka proslulá originálními reklamami a tím, že podporuje nevšední nápady,“ vysvětluje Michal.

SKITTLES zareagovaly vlastní výzvou na Facebooku. Michal měl za úkol získat pro svůj nápad alespoň 1 000 liků. To se mu podařilo a od SKITTLES dostal nejen nový facelift pro své auto, ale také příspěvek na cestu po Evropě a samozřejmě pořádnou zásobu bonbónů SKITTLES.

Čeští fanoušci měli možnost vidět SKITTLES autíčko na happeningu ve středu 14. 8. 2013 na Náměstí Republiky v Praze, Slováci mohli přijít Michala podpořit v pátek 16. 8. v rámci akce Bratislava Inline.

Michalovo video:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZyFA922I2xc