Samsung GALAXY S4 zoom nyní v lákavém balíčku s předplaceným internetem

Praha 19. srpna 2013 – Samsung pro své zákazníky připravil nabitý balíček volání, mobilních dat a fotografování v nejvyšší kvalitě. Již tento týden přidává ke každému prodanému kusu GALAXY S4 zoom předplacenou SIM kartu Vodafone s kreditem 200 Kč a mobilním internetem na 6 měsíců zdarma. Zákazníci zároveň v balení naleznou voucher na vyvolání 50 fotografií v prémiové kvalitě o velikosti 10×15 cm od společnosti Fotolab.cz. Nic tak nebrání v tom, aby si Samsung GALAXY S4 zoom vychutnali naplno, to znamená volali, surfovali po internetu a fotili ve vysoké kvalitě. Speciální balíček bude k dostání u vybraných prodejců do vyprodání zásob. (TZ)


Samsung GALAXY S4 zoom je nové revoluční zařízení, které v sobě spojuje to nejlepší z výkonného chytrého telefonu Samsung GALAXY S4 a vysoce kvalitního kompaktního fotoaparátu. Můžete s ním volat a zároveň pořizovat kvalitní fotografie díky 10násobnému optickému zoomu, CMOS snímači s rozlišením 16 Mpix, optickou stabilizací obrazu, xenonovým bleskem a možností nastavení ISO až 3200.

Z hlediska mobilních vlastností se vyznačuje operačním systémem Android Jelly Bean 4.2, dvoujádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz nebo řadou funkcí charakteristických pro Samsung GALAXY S4. Více informací o produktu naleznete na www.samsung.cz.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 236 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.