Ainol NUMY 3G – DualSIM tablet s čtyřjádrovým procesorem a GPS

Brno, 27. září 2013 – Společnost Satomar, s.r.o. rozšířila nabídku LCD tabletů Ainol o model NUMY 3G, který jako první nabízí podporu dvou SIM karet, GPS, Bluetooth, rychlá 3G data a mnoho dalších špičkových funkcí. To vše za mimořádně atraktivní cenu. (TZ)

LCD tablet Ainol NUMY 3G je prvním tabletem Ainolu, který českým uživatelům nabídne možnost telefonování hned ze dvou SIM karet a současně také podporu rychlých 3G dat. Tablet tak lze využívat takřka stejně jako mobilní telefon, od kterých se liší především větší úhlopříčkou displeje, která má velikost 7“. Tablet je nabízen v bílé nebo černé variantě.

Podpora telefonních funkcí není jedinou výhodou, kterou Ainol NUMY 3G uživatelům nabízí. Mohou využívat také technologii GPS pro navigaci a v tabletu nechybí ani podpora Bluetooth ve verzi 4.0. Samozřejmostí je Wi-Fi ve standardu 802.11 b/g/n.

Širokou podporu bezdrátových technologií doplňuje Ainol NUMY 3G také špičkovým výkonem. Tablet obsahuje čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz a současně i čtyřjádrovou grafickou kartu. Díky vysokému výkonu tablet bez potíží zvládá i ty nejmodernější hry nebo přehrávání objemných video souborů. Vysoký výkon pocítíte i při běžné práci s tabletem, na jeho rychlé odezvě. To je dána i dobře odladěným prostředím s operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean.

Ainol NUMY 3G je vybaven 7“ displejem s rozlišením 1 024 × 600 bodů. Displej nabízí dobré pozorovací úhly a skvělou čitelnost. Díky přítomnosti HDMI konektoru lze tablet velmi jednoduše propojit s televizí a sledovat videa ve Full HD rozlišení na větší obrazovce. Interní paměť s kapacitou  8 GB lze velmi jednoduše rozšířit přídavnou MicroSD kartou o dalších až 32 GB. Pro systém je pak vyhrazena paměť RAM o kapacitě 1 GB.

Multimediální výbavu zajišťuje především dvojice fotoaparátů. Na přední straně má tablet snímač s rozlišením 2 Mpx, zadní kamera pak zvládá pořizovat fotografie v maximálním rozlišení 5 Mpx.

Baterie tabletu Ainol NUMY 3G nabídne kapacitu 3 000 mAh a je schopná vydržet přibližně 6 hodin přehrávání videa nebo 15 hodin při poslechu hudby. Tablet je dodáván v kompletní české lokalizaci s přístupem do obchodu Google Play.

Více informací o tabletech Ainol najdete na stránce www.ainol-novo.cz. LCD tablety Ainol a jejich příslušenství distribuuje v České republice společnost Satomar, s. r. o. Doporučená MOC vč. DPH a všech zákonných poplatků je pro model NUMY 3G 3 790 Kč.

Obrázky v tiskové kvalitě je možné stáhnout přímo na adrese www.ainol-novo.cz/press/numy.zip.

Kontakty

Internetová prezentace: www.ainol-novo.cz

Model

Ainol NUMY 3G

Základní informace

Operační systém

Google Android 4.2 Jelly Bean

CPU

MT8389, 1,2GHz, QUAD CORE

GPU

Quad Core SGX544

RAM

DDR3 1GB

Interní úložiště

8 GB

Obrazovka – velikost

7″ kapacitní MultiTouch (5 bodů)

Obrazovka – rozlišení

1 024 × 600 px

Web kamera

Přední – rozlišení 2 Mpx, zadní – rozlišení 5 MPx

Zvuk

1× 1 W

G-senzor

Ano

Klávesy

Zapnutí/vypnutí, hlasitost

Konektivita

Wi-Fi

802.11 b/g/n

Bluetooth

Ano, 4.0

Podpora 3G

Ano, 2× SIM

Porty

1 × MicroUSB OTG

1 × microHDMI out (1080p)

1 × TF Card slot (až 32 GB)

1 × sluchátka

1 × nabíjecí

1 × mikrofon

2 × SIM

Baterie a napájení

Baterie

3 000 mAh, 3,7 V, dobíjecí lithium-iontová baterie

Pracovní doba

6 hodin video, 15 hodin audio

Napájecí adaptér

AC adaptér vstup 100/240V, výstup 5V / 2A

Rozměry a hmotnost, obsah balení

Rozměry

192 × 120 × 9 mm

Čistá hmotnost

320 g

Barva

černá, bílá

Obsah balení

Obsah balení

1 × Tablet PC

1 × USB kabel

1 × Nabíječka

1 × český manuál

Cena

Doporučená MOC s DPH

3 790 Kč