Samsung přijímá přihlášky do prvního ročníku Evropského dne vývojářů

Praha, 30. září 2013 – Společnost Samsung začala oficiálně přijímat přihlášky do prvního ročníku Evropského dne vývojářů. Tato akce, která se bude konat v londýnském Muzeu filmu 18. listopadu 2013, seznámí účastníky s novými vývojářskými nástroji a službami společnosti Samsung. Ty by měly pomáhat při vytváření zajímavých a inovativních aplikací pro celý sortiment inteligentních zařízení společnosti Samsung. (TZ)

Přednášky o technickém vývoji a obchodních modelech poskytnou účastníkům z celé Evropy výbornou příležitost získat informace o možnostech spolupráce na poli aplikací a služeb společnosti Samsung a navázat dlouhodobé vztahy s příslušnými zástupci společnosti Samsung. Kromě toho bude představen i Evropský partnerský program pro vývojáře, který si klade za cíl vzájemně výhodnou spolupráci mezi společností Samsung a vývojařskou komunitou.

„Účast na Evropském vývojářském programu společnosti Samsung nabízí komunitě vývojářů vynikající příležitost, neboť jim poskytuje přístup k nejnovějším zařízením pro testování jejich produktů a také jim nabízí daleko širší možnosti marketingu a propagace,“ uvedla Lee Epting, viceprezidentka divize Media Solution Centre Europe. „Chceme být v kontaktu s vývojáři, kteří mají zájem o nové technologie ještě před jejich oficiálním uvedením, jsou otevřeni vzájemné komunikaci a mají zájem vyzkoušet si na našem hardwaru mnoha způsoby své schopnosti. Tato akce je jedinečnou příležitostí, abychom položili základy výborně fungujícího vztahu,“ doplnila Lee Epting.

Jednotlivé sekce a prezentace připravené týmem společnosti Samsung se zaměří na několik hlavních témat, mezi něž budou patřit následující:

  • Nejnovější informace o Samsung SDK, které zahrnují Samsung Mobile SDK, InApp-Purchase SDK a Smart TV SDK.

  • Technické informace o platformě Tizen včetně nativních a webových API. Prezentaci povede osobně hlavní architekt platformy Alvin Kim.

  • Možnosti spolupráce se společností Samsung na službách Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content a řešeních pro podnikovou sféru.

Vstupenky na Evropský den vývojářů společnosti Samsung jsou zdarma, počet míst je ale omezený. Další informace o konferenci včetně informací týkajících se registrace naleznete na stránkách www.samsungdevday.com.

Vývojáři se mohou zapojit do diskusí použitím hashtagu #SamsungEUDevDay, mohou tweetovat přímo na @Samsung_Dev a mohou se zapojit také prostřednictvím Facebooku a Google+.

  • Twitter: @Samsung_Dev

  • Facebook: https://www.facebook.com/groups/samsungdevelopers/

  • Google+: Samsung Developers EU

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.