Služba Samsung ChatON má již 100 milionů uživatelů

Praha 1. října 2013 – Společnost Samsung Electronics Co. Ltd. oznámila, že celosvětový počet zákazníků služby ChatON nyní čítá více než 100 milionů. ChatON byl spuštěn v říjnu 2011, hranici 50 milionů účastníků překonal v květnu 2013 a o pouhé čtyři měsíce později se toto číslo zdvojnásobilo na 100 milionů. (TZ)

Nárůst uživatelů ChatON lze přičíst podpoře, kterou tato aplikace nabízí napříč mezinárodními trhy a v rámci různých operačních systémů. Používání je zcela bezproblémové, protože je dostupná prostřednictvím stolních počítačů, telefonů Samsung bez operačního systému a chytrých telefonů vybavených nejběžnějšími operačními systémy Android, iOS, Blackberry a Windows Phone. Navíc mají uživatelé možnost přihlásit se současně až na pěti různých zařízeních pomocí jednoho Samsung účtu.

Dalším klíčovým faktorem úspěchu ChatON je to, že je již předinstalovaná na většině zařízení GALAXY – prvním z nich byl GALAXY S III. Nově ji podporují GALAXY Note II, GALAXY S4, GALAXY Note 3, GALAXY Gear a GALAXY Camera.

Zájem o ChatON roste zejména v Indii, Číně a ve Spojených státech amerických a stále oblíbenější se stává také v Evropě a na Blízkém východě. Tato služba byla vytvořena tak, aby umožňovala uživatelům po celém světě komunikovat v různých jazycích. ChatON aktuálně podporuje 63 jazyků. Například v Indii zaznamenala služba ChatON raketový nárůst díky podpoře deseti regionálních dialektů a do konce roku 2013 by jich měla podporovat dokonce třináct. Na Blízkém východě přispěly k popularitě doplňkové funkce jako například Ramadan Anicon.

ChatON nabízí praktické uživatelské rozhraní umožňující například jednoduché přetahování multimediálních souborů z jednoho konverzačního okna do druhého, neboť aplikace podporuje také otevření více oken zároveň. Na přístroji GALAXY Note 3 mohou uživatelé také psát zprávy s použitím pera S pen.

Kontaktní osoba Kontaktní osoba

Veronika Šoufková, Ogilvy PR Jiří Janeček, Samsung PR manažer

Mob.: +420 724 442 965 Mob.: +420 603 424 129

E-mail: veronika.soufkova@ogilvy.com   E-mail:  j.janecek@samsung.com

 

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.