Zvládněte jakýkoli úkol s profesionálním přístupem díky nové myši Logitech Wireless Mouse M560

Praha, Česká republika — 15. října 2013 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila novou bezdrátovou myš v plné velikosti s konturovaným designem, který umožňuje pohodlné používání a produktivitu po dlouhé hodiny. Nový model Logitech® Wireless Mouse M560 vám skvěle padne do ruky, ať už jste praváci či leváci, ať používáte úchop konečky prstů nebo celou dlaní. (TZ)

„Viděli jsme potřebu dodat na trh skutečně pohodlnou počítačovou myš, která lidem umožní rolovat, procházet stránkami a klikat po dlouhé hodiny,” řekl Petr Binder, obchodní ředitel společnosti Logitech pro Českou republiku a Slovensko. „Bezdrátová myš M560 zjednodušuje a urychluje přístup k aplikacím a nástrojům, které používáte nejčastěji, a zároveň poskytuje novou úroveň pohodlí pro jakéhokoli uživatele.”

Myš Logitech Wireless Mouse M560 nabízí tlačítko pro Windows® 8 menu, a tak umožňuje přístup k nejčastěji používaným funkcím na jeden klik – včetně přepínání aplikací a panelu Charms. Také přináší dvě tlačítka navíc pro palec, která vám umožní okamžitě přepínat mezi tradiční plochou systému Windows včetně aplikací a novým celoplošným rozhraním systému Windows 8. Tato tlačítka mohou být navíc přesně naprogramována tak, jak chcete, s použitím softwaru Logitech SetPoint™.

Myš je vybavena unikátním Logitech kolečkem s hyper rychlým rolováním, a tak si můžete zvolit mezi důrazem na rychlost nebo na přesnost. V režimu volného otáčení kolečka můžete jednoduše přelétnout i přes ty nejdelší dokumenty, webové stránky a přehledy aktuálních příspěvků – nebo si vyberete přesný postup při procházení tabulek, fotoalb či playlistů s pomocí kolečka v krokovacím režimu. Myš také využívá maličký Logitech® Unifying přijímač, který se prakticky ztratí v USB portu vašeho počítače, a tak je menší pravděpodobnost, že se poškodí nebo rozbije. Navíc můžete přidat kompatibilní klávesnici Logitech, dodatečnou numerickou klávesnici či dokonce další myš, aniž byste si dělali starosti s dalšími USB přijímači.

Cena a dostupnost

Očekává se, že Wireless Mouse M560 bude v České republice dostupná v říjnu 2013 za doporučenou koncovou cenu 1039 Kč. Více informací najdete na webové stránce www.logitech.com.

O společnosti Logitech
Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).