Eaton spouští motivační soutěž o ceny a zájezd s překvapením

Praha, 16 říjen 2013 – Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce a distributor elektrotechnického zařízení, spouští zážitkový motivační program pro své Power Advantage partnery. Účastníci programu „Supercharged“ budou různými způsoby sbírat body. Za ty následně obdrží odměny v podobě pronájmu luxusních vozů, Playstation a Nintendo herní konzole nebo autodráhy Scalextric. Nejúspěšnější účastníci budou pozváni na výlet na zatím nezveřejněné místo, kde jim budou hrazeny veškeré náklady a kde na ně bude čekat speciální překvapení. (TZ)

Vedení společnosti Eaton spustilo motivační program s názvem „Power Advantage Supercharged“ pro své Power Advantage partnery – autorizované či prémiové partnery z oblasti IT, jež distribuují Eaton produkty záložního napájení. Program je laděn do podoby automobilového závodění, byl spuštěn 1. října a bude pokračovat do konce roku 2013.

Ceny pro obchodní partnery a jejich děti

Účastníci závodu se musejí registrovat na stránkách www.eaton-supercharged.com, a potom už jenom různými způsoby sbírají body, které později vymění za hodnotné odměny, jako například voucher na pronájem luxusního vozu, Playstation 4 a Nintendo herní konzole (s hrami se závodní tematikou) nebo autodráhu Scalextric Digital Enforcer. Ceny si tak užijí nejen samotní výherci z řad partnerů společnosti Eaton, ale i jejich děti.

Zájezd s překvapením

Kromě výše zmíněných cen obdrží nejlepší ze soutěžících, po závěrečném ukončení soutěže, pozvánku na luxusní výlet na zatím nezveřejněné místo. Tam budou výhercům hrazeny veškeré náklady a navíc je pro ně připraveno nevšední překvapení.

Jak sbírat body

Body mohou autorizovaní nebo prémioví partneři společnosti Eaton získat za následující výkony: za každou Kč, o kterou překročí výnos realizovaný ve stejném měsíci předešlého roku; za prodej ePDU; za prodej RP Rack; za každou servisní smlouvu sjednanou při prodeji HW jednotky + extra bonus pro prvních 10 společností z každé země, jež se zaregistrují na stránkách věrnostního programu.

Informace, včetně termínů a podmínek programu jsou k dispozici na www.eaton-supercharged.com , kde se mohou partneři společnosti Eaton registrovat a zahájit soutěž. Pro další informace jsme k dispozici na níže uvedených kontaktech, nebo navštivte webové stránky http://www.Eaton.cz .

O společnosti Eaton Elektrotechnika

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation. Společnost vstoupila na český trh v roce 1993. V září 2009 změnila společnost v souvislosti s integrací do skupiny Eaton název z Moeller na Eaton Elektrotechnika s.r.o. Významnou součástí společnosti Eaton Elektrotechnika je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábějí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně.

Se svými zhruba tisíci pracovníky se společnost řadí mezi nejvýznamnější zaměstnavatele v Jihočeském kraji. Důležitou roli v rámci koncernu plní také distribuční a skladové centrum BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Eaton a Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

V žebříčku Czech TOP 100 nejvýznamnějších firem České republiky se v roce 2011 společnost Eaton Elektrotechnika umístila na 90. místě, čímž se posunula o čtyři příčky výše oproti roku 2010. Dále obhájila 6. příčku v žebříčku TOP100 ICT.

Začátkem roku 2012 otevřela skupina Eaton vlastní inovační centrum ve Vědeckotechnickém parku v Roztokách u Prahy, své první v Evropě a páté na světě.

Více informací získáte na webových stránkách http://www.EatonElektrotechnika.cz nebo http://www.Eaton.cz .

 

O skupině Eaton Corporation

Elektrotechnický sektor společnosti Eaton je globálním lídrem v distribuci energie a ochranně elektrických obvodů; ochranně pomocných záložních zdrojů; v řízení a automatizaci; osvětlení
a bezpečnosti; strukturálních řešeních a zařízeních pro elektrické sítě; řešeních pro drsná či nebezpečná prostředí a v inženýrských službách. Díky své sadě globálních řešení je společnost Eaton připravena přijmout i ty nejdůležitější výzvy v oblasti řízení elektrické energie.

Eaton je společností zabývající se řízením diverzifikované energie, která svým zákazníkům poskytuje úsporná řešení pomáhající efektivně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii. V roce 2012 provedl Eaton, globální lídr v technologiích, akvizici společnosti Cooper Industries. Obrat nyní sjednocených společností dosáhl v roce 2012 hodnoty 21,8 miliardy USD na proforma bázi. Má přibližně 102 000 zaměstnanců a prodává své výrobky zákazníkům ve více než 175 zemích. Více informací naleznete na stránkách http://www.Eaton.eu .