Synology představuje DiskStation DS414 a DS114

Praha, 22. 10. 2013 – Společnost Synology uvádí na trh dvě nové DiskStation. DS414 je skvělým řešením NAS Value serverů ideální pro malé a střední podnikání. Díky vylepšeným technologiím dokáže snadno zvládnout všechny požadavky na každodenní intenzivní práci v kanceláři. DS114 pak představuje kompaktní a snadno přizpůsobitelnou jednotku s vynikajícím poměrem ceny a výkonu pro menší firmy a domácí uživatele. (TZ)

„DS414 i DS114 představují skutečně to nejlepší, co je na trhu k mání. Nejlepší celkový výkon dostupný za mimořádnou cenu,“ říká Michael Wang, produktový manažer společnosti Synology. „Pomáháme našim zákazníkům bez velkých nákladů transformovat IT infrastrukturu a umožnit jim rychlou inovaci a další růst,“ doplňuje Wang.

Při rostoucích obchodních potřebách SMB sektoru dnes rozhoduje především rozumné TCO (celkové náklady na vlastnictví informačních technologií) a akceschopnost IT infrastruktury. DS414 je v tomto ohledu obrovským krokem vpřed, protože ve své value třídě nabízí bezkonkurenční kvalitu hardware. Je vybavena dual-core procesorem o výkonu 1,33 GHz s jednotkou Floating Point Unit, 1 GB RAM operační pamětí, duálním LAN, dvěma SuperSpeed USB 3.0 porty a zcela novými šachtami pro pevné disky – které je možné připojit bez jakýchkoli pomůcek. DS414 bývá považován za jeden z nejlépe hodnocených 4-šachtových NAS zařízení na trhu.

Pro zajištění nepřetržité provozuschopnosti je DS414 vybaven duální LAN kontrolou proti výpadku sítě. Spolu s funkcí Link Aggregation, dosahuje DS414 rychlosti zápisu přes 135,63 MB/s a rychlost čtení přes 207,07 MB/s v konfuguraci RAID 5 v prostředí systému Windows®.

Šikovné řešení pro menší firmy a domácí uživatele

Synology DS114 je kompaktní a všestranné NAS zařízení, které je jako stvořené pro malé podniky a domácí uživatele. Jde o model s 1 šachtou, který nabízí uživatelům rychlost čtení přes 108,32 MB/s a rychlost zápisu přes 71,83 MB/s v prostředí Windows®. Díky DDR3 512 MB RAM operační paměti je dvakrát výkonnější než jeho předchůdce.

DS114 vykazuje překvapivě kvalitní podporu multi-taskingového výkonu. Je vybavena dvěma SuperSpeed USB 3.0 rozhraními, jež umožňují přenosovou rychlost až 5 Gb/s, a eSata rozhraním pro napájení externího pevného disku. Navzdory své velikosti je DS114 dokonale všestranný, protože sdílí bohatou zásobu aplikací dostupných přes DSM Package Center.

DS414 a DS114 běží na DiskStation Manager (DSM) 4.3 – intuitivním webovém operačním systému s přívětivým uživatelským rozhraním, který poskytuje celou řadu aplikací zvyšujících produktivitu práce. Synology bylo oceněno 2013 PCMag Business Choice Award a obdrželo nejvyšší hodnocení v každém elementu výzkumu, včetně spolehlivosti, celkové spokojenosti, hodnoty nebo ochoty testovaným doporučit produkt dalším lidem.

Pro více informací prosím navštivte:

DS414: http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS414&lang=csy

DS114: http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS114&lang=csy

Dostupnost:

DiskStation DS414 i DS114 jsou již na trhu k dispozici.

Synology v kostce

Společnost Synology využívá všech výhod nejnovějších technologií a nabízí firemním i domácím uživatelům spolehlivý a cenově dostupný způsob centralizovaného ukládání dat, jednodušší zálohování dat, sdílení a synchronizaci souborů napříč nejrůznějšími platformami a okamžitý a snadný přístup k těmto datům. Společnost Synology si klade za cíl dodávat produkty s pokročilými funkcemi a zajišťovat špičkové služby zákazníkům. Oficiální internetové stránky společnosti jsou www.synology.com.