HTC spouští prodej HTC One max. Ode dneška exkluzivně v brand shopu a u Alza.cz

Praha, 7. listopadu 2013 – Největší model z produktové řady HTC One max jde dnešním dnem do prodeje. HTC „phablet“ s čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 600 a Androidem 4.3 s nejnovější uživatelskou nadstavbou Sense 5.5 je do konce roku exkluzivně v nabídce u prodejce Alza.cz za cenu 17 999 Kč. Spolu s uvedením HTC One max přichází na český trh také stylová modrá varianta vlajkové lodi HTC One. (TZ)

Multimediální společník na dlouhé chvíle s 5,9 palcovým displejem a full HD rozlišením a výkonným procesorem Snapdragon 600 se perfektně hodí pro prohlížení fotografií, sledování videí nebo hraní her. Dlouhou výdrž zajišťuje baterie s kapacitou 3300mAh. Telefon je k dispozici ve variantě 16 a 32GB. S uživatelským prostředím Sense 5.5 lze díky exkluzivní nabídce získat dalších 50GB prostoru v cloudu služby Google Drive, a to na dva roky. HTC One max nově disponuje snímačem otisků prstů. Ten kromě standardního odemknutí telefonu umožňuje také přiřadit oblíbené aplikace až třem prstům, po jejichž nasnímání se pak tyto aplikace ihned otevřou. Stejně jako zmenšenému modelu, ani největšímu zástupci rodiny HTC One nechybí její hlavní přednosti – UltraPixelový fotooaparát, HTC BoomSound nebo HTC Zoe.

Personalizovaný Sense 5.5 a HTC One v modré

HTC One max disponuje novou uživatelskou nadstavbou Sense 5.5, díky níž může uživatel ještě lépe personalizovat svůj HTC BlinkFeed. Mezi novinky patří vyhledávání, přizpůsobitelný obsah dle tematických kategorií, noví integrovaní poskytovatelé prémiového obsahu včetně sociálních služeb Instagram a Google+ nebo možnost stáhnout až 120 článků pro offline prohlížení.

Pro milovníky modré barvy se na českém trhu objevila další barevná varianta vlajkového modelu HTC One. Modré HTC One tak doplňuje standardní stříbrnou, černou a elegantní červenou variantu. Zakoupit ho lze v pražské značkové prodejně HTC v ulici Na Poříčí za doporučenou cenu 15 999 Kč.

Produktové fotografie jsou k dispozici na press.amic.cz/HTC.

O společnosti HTC
HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498.

Další informace o společnosti HTC najdete na www.htc.com a www.htc.cz.