Každému, kdo si do konce roku zakoupí GALAXY Note 3, Samsung vrátí 2 500 korun zpět.

Praha 13. listopadu 2013 – Vánoce budou tento rok bohatší než obvykle. Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak se rozhodla věnovat novým majitelům zařízení GALAXY Note 3 vánoční dárek v podobě vrácení peněz. Ten, kdo si od 15. listopadu do 31. prosince 2013 zakoupí nový Samsung GALAXY Note 3, získá 2 500 Kč zpět. Akce platí u všech mobilních operátorů a vybraných smluvních prodejců mobilních zařízení Samsung. Zákazníci tak dostanou špičkové zařízení a zároveň jim zůstanou peníze i na další vánoční dárky. Udělají tak radost nejen sobě, ale i svým nejbližším. (TZ)

Všechny potřebné informace o mechanice nabídky a o seznamu prodejců se zájemci dozví od 15. listopadu v místě prodeje nebo na stránce www.samsung-bonus.eu. Tato vánoční akce bude probíhat do konce roku, nebo do vyčerpání zásob.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.