Zdeněk Klofáč se stal generálním ředitelem společnosti RITCHY

Praha, 20. listopadu, 2013 – Novým generálním ředitelem společnosti RITCHY, předního výrobce elektronických cigaret a náplní do elektronických cigaret, tzv. e-liquidů, se stal Zdeněk Klofáč (46). Ten má v nové roli za úkol maximalizovat potenciál dynamicky se rozvíjející společnosti. RITCHY nyní velmi intenzivně buduje síť obchodních partnerů především na evropském trhu. Úkolem Zdeňka Klofáče bude rovněž budovat prémiovou značku LIQUA v podmínkách nekonsolidovaného trhu. (TZ)

Zdeněk Klofáč má bohaté mezinárodní zkušenosti z rozličných top manažerských pozic korporátní sféry. Svou kariéru zahájil v British American Tobacco (BAT), ve které strávil šest let mimo jiné na pozici šéfa distribuce a marketingu pro český a slovenský trh. V minulosti pracoval také například jako generální ředitel ve společnosti Sara Lee Branded Apparel, kde byl zodpovědný za region CEE (Česko, Slovensko, Polsko, Maďarsko a Rumunsko). Během tohoto působení úspěšně uvedl na český trh módní značky jako – např. Bellinda, Wonderbra či DIM. Své zkušenosti poté uplatnil při budování franšízové sítě shopů firmy SWAROVSKI na území východní Evropy, Afriky, Ruska a Turecka.

,,Elektronické cigarety jsou dnes úplně novým směrem a alternativou ke klasickému kouření. Je to budoucnost oboru, ve kterém jsem začínal. Budoucnost, jež dává více svobody našim zákazníkům, i proto má naše firma v logu ,,Freedom in Your Hand“.  Vždy jsem se snažil neustále se někam posouvat a neskončit u svých úspěchů z minulosti. Proto se i v tomto případě budu snažit posílit a posunout značky RITCHY a LIQUA nejen na evropském trhu,“ komentuje svoji novou pozici Zdeněk Klofáč.

Klofáč vystudoval Technickou Universitu v Liberci se zaměřením na spotřební průmysl. Je ženatý a mezi jeho záliby patří rodina a golf. Mluví plynně anglicky a rusky.

O společnosti Ritchy

RITCHY je předním výrobcem e-cigaret a náplní (e-liquidů) špičkové kvality, působícím ve většině krajin Evropy, Asie a USA. Cílem společnosti je posunout e-kouření (vapování) na vyšší úroveň, a proto má společnost vlastní vývojové centrum, technologické zázemí a dohlíží na každou etapu výrobního procesu. RITCHY tak nabízí nejkvalitnější produkty pro nejintenzivnější e-kuřácké požitky. Chcete-li se dozvědět více informací, navštivte stránky www.goritchy.com.