NextiraOne a Alcatel-Lucent uzavřely nové globální partnerství

Praha, 21. listopadu 2013 – Společnosti NextiraOne a Alcatel-Lucent uzavřely globální partnerství, které posílí těsný pracovní vztah obou firem a pomůže jim dodávat optimalizované služby a vyspělá řešení jejich zákazníkům. NextiraOne je prvním partnerem Alcatel-Lucent se statusem Global Partner v rámci partnerského programu společnosti. (TZ)

„Globální partnerství s Alcatel-Lucent je pro nás velmi důležitým úspěchem,“ řekl David Winn, generální ředitel NextiraOne. „Intenzivně jsme pracovali na splnění všech požadavků k získání tohoto statusu. Se společností Alcatel-Lucent dlouhodobě spolupracujeme, spojuje nás i stejný pohled na potřeby našich zákazníků.“

„NextiraOne má velmi stabilní obchodní platformu a dokázala si udržet své silné postavení na trhu i v době ekonomické krize. Právě tato stabilita, společně se zkušenostmi jejich specialistů, činí z NextiraOne ideálního partnera pro Alcatel-Lucent,“ vyjádřil se Michel Emelianoff, prezident Alcatel-Lucent Enterprise.

Díky tomuto partnerství získají zákazníci, kteří hledají řešení založená na podnikových technologiích Alcatel-Lucent, přidanou hodnotu a další výhody. Alcatel-Lucent pokrývá široké spektrum technologií od komunikační platformy Open Touch, včetně dalších technologií pro datová a kontaktní centra, po řešení síťové infrastruktury a zabezpečení. Globální partneři mohou také využívat efektivnější obchodní a implementační procesy a poskytovat zákazníkům rozšířenou podporu.

Michel Emelianoff, prezident Alcatel-Lucent Enterprise, doplnil: „Velmi nás těší posílení našeho partnerství s NextiraOne. Společnost NextiraOne je tradičně mezi prvními, která se zapojuje do nových partnerských programů a je naším klíčovým globálním partnerem. Naše týmy mají skvělý pracovní vztah, takže jsme schopni společně poskytovat vysoce výkonná řešení zákazníkům NextiraOne z významných oblastí v Evropě i jinde po světě.

Fotografie: Michel Emelianoff (prezident Alcatel-Lucent, vlevo) a David Winn (generální ředitel NextiraOne) stvrzují globální partnerství společností Alcatel-Lucent a NextiraOne.

O společnosti NextiraOne

NextiraOne je přední evropský systémový integrátor. Navrhuje, instaluje a spravuje veškerá komunikační a bezpečnostní řešení, nástroje procesního řízení a dohledové systémy v podnikových prostředích svých zákazníků. Poskytuje jim komplexní služby a podporu v oblastech informačních a komunikačních systémů prostřednictvím nejmodernějších technologií na trhu. Díky vysoké specializaci v oboru komunikací pomáhá NextiraOne svým zákazníkům efektivně řídit náklady na provoz jejich informačních a komunikačních systémů v oblastech zahrnujících datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, bezpečnost síťové infrastruktury, nástroje dohledů a procesního řízení. Dodávku a podporu řešení v uvedených oblastech poskytuje společnost NextiraOne svým zákazníkům také formou řízených služeb.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 15 zemích Evropy a v USA s více než 3 800 zaměstnanci. Zaměstnává přes 2 100 kvalifikovaných servisních specialistů a konzultantů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.