ZALMAN ZM-M201R – herní myš za rozumnou cenu

V Brně, 2.prosince 2013 – Firma ZALMAN oznámila rozšíření své nabídky o novou herní myš ZM-M201R. Zařízení bylo vyvinuto pro hráče, kteří hledají cenově nejvýhodnější nabídku, která zároveň zaručuje přesné ovládání a pohodlné použití. (TZ)

Použitý herní senzor s vysokým rozlišením sleduje i nejjemnější pohyby, což je velmi důležité při dynamických hrách v režimu multiplayer, kdy o vítězství nebo porážce rozhodují i malé chyby. Maximální rozlišení senzoru, které činí 1000 DPI a zpracování obrazu s rychlostí 3000 snímků za sekundu zajistí uživateli úplnou a přesnou kontrolu.

Ergonomický design myši ZM-M201R zaručuje komfort i během dlouhých, intenzivních her, a nezpůsobuje únavu ruky. Herní myš ZALMAN ZM-M201R má matnou protiskluzovou povrchovou úpravu, která zaručuje pevné a pohodlné držení myši.

Vestavěné modré podsvícení LED zdůrazňuje stylový vzhled produktu, který všichni hráči ocení. ZM-M201R je navíc vybavena dvěma dodatečnými bočními tlačítky.

Rozměry modelu ZM-M201R to 118 (D) x 65 (Š) x 35 (V) mm. Hmotnost činí 89 g. Zařízení využívá USB rozhraní. Kabel je vybaven odrušovacím filtrem, který snižuje negativní vliv vnějších faktorů na přenos signálu.

Specifikace:

Model

ZALMAN ZM-M201R

Typ

Optická myš

Druh spojení

Drátová

Rozlišení

1000 DPI

Počet tlačítek

5

Rychlost zpracování obrazu

3000 obrázků/s

Rozměry

118 (D) x 65 (Š) x 35 (V) mm

Hmotnost

89 g

Rozhraní

USB

Jiné

LED podsvícení, odrušovací filtr

 

Záruka a cena:

Předpokládaná doporučená maloobchodní cena myši ZM-M201R činí 299 s DPH.

Na zařízení se vztahuje 24měsíční záruka výrobce.

Více informací:

www.zalman.com

O společnosti ZALMAN

Společnost ZALMAN Tech byla založena v roce 1999 a jako první zavedla v počítačovém oboru pojem „tiché zpracovávání”. Ve světě vyplněném hlasitými počítači, poptávka po tichých a zároveň výkonných chladicích systémech přispěla k rychlému vývoji firmy ZALMAN.

Momentálně je ZALMAN lídrem na trhu chladicích systémů a to díky rychlému technologickému vývoji, vysoké kvalitě a vynikajícím přístupu k zákazníkovi.

Diverzifikace nabídky a výroba zařízení pro 2D/3D promítání, chladicích systémů s heat pipe, chlazení laptopů, reproduktory, sluchátka a ovladače her FPS GUN™ je v souladu s mottem firmy ZALMAN – „Cool Innovations”.