ELKO EP získalo čestné uznání od odborné poroty CzechInno

Holešov, 10. 12. 2013 – společnost ELKO EP obdržela od odborné poroty CzechInno čestné uznání za technologický a společenský přínos v oboru své činnosti. Ocenění jí bylo předáno v rámci slavnostního vyhlášení vítězů projektu Vizionáři 2013. (TZ)

Čestné uznání udělené společnosti ELKO EP vyzdvihuje zejména její přínos v oblasti podpory využívání nových technologií pro domov, rodinu, zaměstnání, bezpečnost a zdraví. „Vážíme si tohoto významného ocenění, které jsme obdrželi od odborné poroty projektu Vizionář 2013. Je pro nás závazkem a motivací do dalších našich aktivit,“ okomentoval další úspěch společnosti ELKO EP její majitel, Jiří Konečný.

„Do projektu Vizionář 2013 se letos přihlásila celá řada různorodých subjektů, které splnily kritérium úspěšné inovace – tedy inovaci samy vymyslely, vyrobily a některé i prodaly. Dali jsme přednost těm, jejichž inovace mají široký celospolečenský dopad a mohou se dotknout každého z nás,“ říká doc. Ing. Pavel Švejda, CSc. FEng., předseda odborné poroty.

Sdružení CzechInno je zájmovým sdružením právnických osob zaměřeným na rozvoj inovačního potenciálu v českých firmách a aktivním prvkem systému inovačního podnikání České republiky. Účelem projektu je mobilizovat inovační potenciál českých malých a středních podniků a napomoci úspěšné komercializaci jejich inovativních nápadů.

Projekt Vizionáři 2013 je realizován pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu.

###

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2011 dosáhlo ELKO EP tržby ve výši 341 milionů korun. V roce 2012 se stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz nebo na https://www.facebook.com/#!/iNELSJednouNohouDoma