Netmail se stává první Premier Enterprise Partner Google Apps ve střední a východní Evropě

Praha 17. prosince 2013 – V uplynulém roce začaly mnohé přední české společnosti využívat výhod cloudových řešení založených na Google Apps. Při přechodu využily spojené síly společností Google a Netmail. Vzhledem k úspěšnému provedení a spokojenosti zákazníků získala společnost Netmail status Premier Enterprise Partner, který ji umožňuje poskytovat implementační služby a rozšířenou podporu na evropské úrovni. (TZ)

Netmail získal před 12 měsíci statut Premier SMB Partner, který umožňuje poskytovat služby do 750 zaměstnanců. Statut Premier Enterprise Partner umožňuje Netmailu obsluhovat firmy o velikosti desítek tisíc zaměstnanců a má jej pouze několik desítek firem na světě.

“Jsme hrdi, že Netmail jako prudce rostoucí česká firma tento status získala”, říká Pavel Sodomka, Partner společnosti Netmail a dodává: “V současné době poskytuje Netmail cloudové služby více něž 300 firmám s více než 30 000 zaměstnanci.”

O netmailu

Netmail se zabývá integrací cloudového řešení do firem. Zároveň poskytuje komplexní servis od technické implementace, change managementu, migrace dat, zážitkového školení uživatelů až po vývoj aplikací na míru zákazníkovi či navázání Google Apps na stávající aplikace, které firma používá. Netmail již uskutečnil několik stovek implementací a tým certifikovaných specialistů nyní poskytuje podporu tisícům uživatelů.

Společnost Netmail s.r.o. je autorizovaný Premier Enterprise partner společnosti Google pro implementaci a podporu řešení Google Apps a patří mezi 12 Premium SMB partnerů v Evropě, přičemž v ČR je jedinou firmou, která získala tento status.