Olympijská nadílka u T-Mobile

Praha, 30. ledna 2014 – T-Mobile jako partner Českého olympijského týmu představuje speciální nabídku spojenou se Zimními olympijskými hrami 2014 v ruském Soči. Společnost připravila pro všechny sportovní fanoušky oficiální mobilní aplikaci olympiády nazvanou ZOH 2014 s podrobným zpravodajstvím a živými textovými přenosy, zákazníci T-Mobile budou navíc jejím prostřednictvím moci soutěžit o 25 chytrých telefonů Samsung denně. Operátor dále svým klientům nabízí možnost výhodného nákupu dvou modelů telefonů Samsung a ve spolupráci s partnerem také vybraných televizorů. Pro všechny příznivce hromadného fandění pak T-Mobile vyvinul druhou aplikaci Letná 2014 sloužící mimo jiné jako bezplatná vstupenka do Olympijského parku Soči – Letná 2014 na Letenské pláni v Praze. Kromě toho pokryje plochu Letné svou nejrychlejší sítí LTE a v rámci své prezentace v parku nabídne jeho návštěvníkům řadu sportovně-zábavních aktivit.   (TZ)

„Olympiáda je svátkem všech sportovců a sportovních fanoušků a my chceme v souladu s naší strategií ‚Našim to nejlepší‛ dát svým zákazníkům při této příležitosti opět něco navíc,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile pro segment domácností.

Oficiální mobilní aplikace ZOH 2014

Mobilní aplikace ZOH 2014 bude obsahovat tři druhy zpravodajství (ze serveru iDnes, od novináře na místě a exkluzivní informace z olympijského týmu), výsledky, program, živé textové přenosy a také soutěž s kvízem, v němž se v průběhu každého dne olympiády v nahodilou dobu objeví tři nové otázky. Prvních 25 zákazníků T-Mobile, kteří na ně správně odpovědí, vždy vyhraje mobilní telefon Samsung v základní ceně 4 999 Kč. Za celou dobu trvání soutěže od 7. do 23. února tak operátor rozdá celkem 425 těchto smartphonů. Aplikace je dostupná pro operační systémy Android, iOS a Windows Phone.

Telefony Samsung a televizory výhodněji

Chytré telefony Samsung mohou výhodně získat i zákazníci, na které se neusmálo štěstí v olympijské soutěži. Při prodloužení smlouvy na libovolný tarif v průběhu února získají možnost nákupu dvou vybraných modelů za cenu výhodnější až o 20 %.

T-Mobile dále připravil nabídku zajímavých zvýhodnění ve spolupráci s jedním ze svých partnerů v rámci programu „Našim pro radost.“ Pokud si jeho zákazníci zakoupí v období od 3. do 23. února v některé z prodejen partnera televizor s úhlopříčkou nad 121 cm, zaplatí za něj cenu o 13 % nižší bez ohledu na to, o jaký model se jedná.

Olympijský park Soči – Letná 2014

V neposlední řadě stojí operátor za aplikací Letná 2014, která je k dispozici všem zájemcům o návštěvu Olympijského parku Soči – Letná 2014 na Letenské pláni v Praze jako průvodce parkem i jako bezplatná vstupenka. Návštěvníci tak ušetří 50 Kč oproti běžnému prodeji. Přes tuto aplikaci lze také posílat vzkazy oblíbeným sportovcům. T-Mobile dále pokryje plochu Letenské pláně mobilní sítí LTE, a posílí tak datové i hlasové služby. V parku nebude chybět ani prezentace operátora T-Mobile park, v jejímž rámci je připravena řada sportovně-zábavních aktivit a technologických „vychytávek“. V iglú si návštěvníci mohou zasurfovat na zapůjčených tabletech, vyzkoušet si rychlost mobilního internetu a zúčastnit se závodu v T-Mobile Biatlonu, v němž se denně hraje o jeden chytrý telefon Samsung. Nebudou chybět ani aktivity pro sportovní nadšence. Ti si budou moci vedle iglú zabobovat, vyzkoušet rychlost své střelby na branku či se rozehřát u sportovního automatu, za což získají sladkou odměnu v podobě ruské zmrzliny. Radost z bobování bude u zákazníků operátora umocněna dárkem, dostanou totiž podsedák zdarma.

Bližší informace o olympijské nabídce T-Mobile najdete na www.t-mobile.cz/nasim.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. září 2013 společnost obsluhovala téměř 5,7 milionu mobilních zákazníků a zůstává tak jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem: vedle mobilních a fixních telekomunikačních služeb nabízí ICT služby a satelitní T-Mobile Televizi.

T-Mobile se dlouhodobě zaměřuje na kvalitu svých služeb. Nezávislé testy opakovaně potvrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak v oblasti 2G a 3G (UMTS FDD) dat, tak i v případě hlasových služeb v síti GSM. Od svého založení společnost klade důraz také na vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění Zaměstnavatel roku i desetiletí, Firma roku: Rovné příležitosti či ceny Via Bona za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví. V roce 2012 časopis World Finance vyhlásil T-Mobile Czech Republic Nejlepším mobilním operátorem ve východní Evropě.

T-Mobile je hrdým organizátorem projektu Rozjezdy roku, celorepublikového programu podpory začínajících podnikatelů. Aktivity určené primárně neziskovým organizacím zastřešuje Fond T-Mobile. Více informací najdete na www.rozjezdyroku.cz a www.prosvetkolemnas.cz.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.